lv
v7R9RJpzhgPKigjQbDsHZjNGYy3QIvGaKav6pKJt
1544395

'Grindeks' – otrais labākais darba devējs ražošanas sektorā

'Grindeks' – otrais labākais darba devējs ražošanas sektorā
"CV-Online" organizētajā "TOP darba devējs 2022" aptaujā "Grindeks" jau piekto gadu pēc kārtas ir ieguvis augsto otro vietu kā labākais darba devējs ražošanas sektorā. Aptaujā, kurā tika noteikti Latvijas labākie darba devēji, bija saņemti vērtējumi no vairāk nekā 16 000 tūkstošiem darba ņēmēju. Atsaucoties uz "CV-Online", balsošanā par ražošanas sektora labākajiem darba devējiem piedalījās vairāk nekā 8780 jeb 55% no visiem aptaujas respondentiem. Kopumā respondenti balsoja par turpat 170 piedāvātājiem ražošanas uzņēmumiem, iezīmējot otru nozīmīgāko konkurenci starp biznesa sektoriem. Desmit labākie ražošanas sektora darba devēji iekļuvuši topā, saņemot 44% savas kategorijas respondentu balsu.
Krājobligācijas – droši, izdevīgi un ērti
Ņemot vērā Latvijas iedzīvotāju pieaugošo finanšu pratību un interesi par ieguldījumiem, Valsts kase aicina investēt valsts vērtspapīros – krājobligācijās. Krājobligācijas ir valsts vērtspapīri ar fiksētu procentu likmi, kurus jau kopš 2013. gada Latvi...
Aptauja: Pirmo reizi Latvijas krievvalodīgie orientēšanos uz Rietumiem uzskata par vēlamāku
Pirmo reizi novērojumu vēsturē Latvijas krievvalodīgie valsts ārpolitiskā kursa orientēšanos uz Rietumiem uzskata par vēlamāku, nekā raudzīšanos uz Austrumiem, liecina Sabiedriskās domas pētījumu centra "SKDS" veiktās aptaujas dati.
Policija: Aizvadītās brīvdienas bija visai saspringtas

Aizvadītās brīvdienas bijušas visai saspringtas, intervijā Latvijas Televīzijas raidījumā "Rīta panorāma" teica Valsts policijas Satiksmes drošības pārvaldes priekšnieka vietnieks Arturs Smilga.

"Ja runājam par transportlīdzekļu vadītājiem, kuri sēdušie...



Komentāri