lv
YH7DEwzjYJduS5JtirvKmz8QBiAdzE6xmatXLsrg
1542417

Šoks! Dailalama liek sūkāt mēli puisēnam. (+VIDEO) Hermanim ir viedoklis

Šoks! Dailalama liek sūkāt mēli puisēnam. (+VIDEO) Hermanim ir viedoklis

"Agrāk es ar šo veco fotogrāfiju būtu lepojies, bet kopš šodienas - baigi grūti", savā facebook kontā raksta Jaunā Rīgas teātra režisors Alvis Hermani pie fotoattēla, kur redzams kopār ar Dalailamu.

"Es gan, protams, apšaubu, ka Dalailama ir pedofīls (CNN un visur citur šodien publicē video, kur viņš liek mazam puisēnam sūkāt viņa mēli). Esmu diezgan drošs, ka viņš vienkārši ir izkūkojis prātu. Un jau sen. Man ir daži novērojumi šai kontekstā, jo esmu ticies ar viņu 4 reizes. Gan Daramsalā, gan šeit. Man radās iespaids, ka viņš ir izdomājis sev tādu tēlu "baigi oriģinālais onkulītis", kurš pēc veciem dzenbudisma paraugiem cenšas visus ik pa brīdim pārsteigt ar jokainu un neparedzamu uzvedību. No malas tas izskatījās diezgan neveikli un šoreiz arī viņam diemžēl nāvējoši," raksta režisors.

"Turklāt, man viņš likās drusku pastulbs, ja drīkst. Piemēram, bildē redzamajā publiskās tikšanās reizē, no Burjatijas un Tuvas sabraukušie budisti viņam prasīja, kā sadzīvot ar rusifikācijas postu. Uz to viņš atbildēja ar murgiem par brālīgu sadzīvošanu ar krieviem, beigās sāka slavēt Marksu un atzinās, ka pats arī sirdī ir marksists (!!!). Par to, ko Ķīna bija izdarījusi ar Tibetu, viņš laikam uz brīdi bij aizmirsis."

"Tad vienās pusdienās es viņam izstāstīju gadījumu, ka Latvijā viens starptautisks budistu retrīts (Rūjienas pusē) izgāzās un visi budistu mūki no Mjanmas aizmuka ļoti vienkārša iemesla dēļ. Latvijas odi. Kuru klātbūtne ir nesavienojama ar meditācijas tehniku. Es viņam teicu, ka budisms ir varena reliģija, bet Latvijas teritorijā tā diemžēl nedarbojas. Dēļ mūsu odiem. To es daļēji domāju kā joku, kuru viņš nesaprata. Jo viņa atbilde bija ļoti nopietna - arī odi ir dzīvas radības, un ja tie grib nedaudz pasūkt jūsu asinis, tad to viņiem nedrīkst liegt. Okei, lai veicās," publicē savas domas Hermanis.

Jonass nefinišē abos pasaules motokrosa čempionāta trešā posma braucienos
Latvijas motosportists Pauls Jonass pirmdien Šveicē nefinišēja abos pasaules motokrosa čempionāta Šveices "Grand Prix" sacensību braucienos.
Principiālajā duelī starp «Auda» un RFS fubolistiem bezvārtu neizšķirts
Pirmdien Latvijas futbola virslīgas spēlē Latvijas kausa ieguvējs FK "Auda" mērojās spēkiem ar pērnās sezonas futbola veiksminieci Eirokausos RFS, taču labākais šajā duelī netika noskaidrots, liecina organizatoru informācija.
Eksperts: Šķēršļi upēs būtiski pasliktina ūdens ekoloģisko kvalitāti

Dabisko upju plūdumu Latvijā ietekmē vairāk nekā tūkstotis dažādu aizsprostu un šķēršļu, kas samazina zivju migrācijas iespējas un kopumā atstāj negatīvu iespaidu uz ūdens ekoloģisko kvalitāti, informē LVĢMC sabiedrisko attiecību speciāliste Laura Kras...



Komentāri