lv
3ovOF7yJ3tJLTUpco0gReEfpjZhrrNINWLThhNsH
1531235

Uzzini, cik daudz Moller Auto investējis jauna uzņēmuma izveidē

Uzzini, cik daudz Moller Auto investējis jauna uzņēmuma izveidē

Auto dīleris "Moller Auto" investējis 100 000 eiro SIA "Moller Auto insurance services" izveidē, kas piedāvās apdrošināšanas brokera pakalpojumus "Moller Auto" klientiem, informēja uzņēmuma pārstāvji.

"Moller Auto insurance services" reģistrēts Latvijas Bankas apdrošināšanas brokeru reģistrā un turpmāk nodrošinās apdrošināšanas brokera pakalpojumus auto dīlera "Moller Auto" klientiem. Kopumā jaunā uzņēmuma izveidē investēti 100 000 eiro.

Šobrīd "Moller Auto insurance services" transportlīdzekļu apdrošināšanas pakalpojumi ir pieejami privātpersonām, kā arī uzņēmumiem ar nelieliem autoparkiem. Savukārt nākamgad uzņēmums plāno nodrošināt pilna spektra apdrošināšanas brokera pakalpojumus ikvienam klientam, arī uzņēmumiem ar lieliem autoparkiem. Tad līdzās transportlīdzekļu apdrošināšanai būs pieejama arī veselības apdrošināšana, īpašuma apdrošināšana un citi apdrošināšanas veidi.

"Moller Auto" uzņēmumu grupas izpilddirektore Baltijā Izīda Gerkena norāda, ka viens no "Moller Auto" stratēģiskajiem biznesa mērķiem ir kļūt par dīleru tīklu, kas ne vien tirgo jaunas un lietotas automašīnas, bet arī piedāvā virkni citu pakalpojumu, ar to palīdzību atvieglojot autovadītāju ikdienu. "Tā kā apdrošināšana ir būtiska, lai sniegtu iespēju brīvi pārvietoties ar auto, un ir "drošības spilvens" dažādām dzīves situācijām gan privātajā dzīvē, gan biznesā, ir tikai likumsakarīgi, ka tā ir kļuvusi par daļu no mūsu sniegtajiem pakalpojumiem," pauž Gerkena.

"Moller Auto insurance services" ģenerāldirektors Aigars Milts norāda, ka, realizējot "Moller Mobility grupas" plānu attīstīt apdrošināšanas brokeru biznesu Baltijas valstīs, nākamajos gados visiem klientiem varēs nodrošināt pilna spektra apdrošināšanas pakalpojumus.

"Turklāt brokeru priekšrocība ir tā, ka spēsim rast klientiem personalizētus piedāvājumus, kas pielāgoti viņu nepieciešamībām, dzīvesstilam un biznesa specifikai. Jau šogad, saņemot nepieciešamās atļaujas, uzsāksim apdrošināšanas brokeru pakalpojumu sniegšanu arī Lietuvā un Igaunijā," pauž Milts.

Viņš arī uzsver, ka, sadarbojoties ar apdrošināšanas sabiedrībām, ievērojami resursi tiks veltīti jaunu produktu veidošanā un klientu pieredzes pilnveidošanā. Jau tuvākajā laikā klientiem, kuri iegādāsies mazlietotas automašīnas, uzņēmums piedāvās iespēju iegādāties arī pagarināto garantiju. Proti, noslēdzoties "Moller Auto" vai ražotāja sniegtajai auto garantijai, to varēs pagarināt, izmantojot apdrošināšanas pakalpojumu.

Jau ziņots, ka "Moller Auto" apgrozījums Baltijā pērn bija 315,4 miljoni eiro, kas ir par 19% vairāk nekā 2021.gadā, savukārt uzņēmuma peļņa palielinājās par 51%, sasniedzot 8,3 miljonus eiro.

"Moller auto" Latvijā un Lietuvā pārstāv automašīnu zīmolus "Volkswagen" un "Audi", bet Igaunijā "Volkswagen" un "Škoda" autorizēto servisu. "Moller auto" uzņēmumu grupu Baltijā veido deviņi uzņēmumi, un to kopējais apgrozījums 2021.gadā bija 267 miljoni eiro, bet peļņa - pieci miljoni eiro.

Kompānija "Moller auto" reģistrēta 2014.gadā, un tās pamatkapitāls ir 1,5 miljoni eiro, liecina "Firmas.lv" informācija. Uzņēmuma apgrozījums 2021.gadā bija 32,64 miljoni eiro, savukārt peļņa bija 1,22 miljoni eiro. "Moller auto" īpašnieks ir Norvēģijas "Moller Bil".

Skaisti dzīvot neaizliegsi: Lībiņa-Egnere pērn nopelnījusi kaudzi naudas! Cik?

Tieslietu ministre Inese Lībiņa-Egnere (JV) pērn ir nopelnījusi 63 525 eiro, liecina valsts amatpersonas deklarācija par 2022.gadu.

Pērn ministre nopelnījusi par 14 875 eiro mazāk nekā 2021.gadā.

Lielāko daļu jeb 52 083 Lībiņa-Egnere nopelnījusi Saeimā....

Šodien pārsvarā saulains laiks, bet vietām var sagaidīt pērkonu

Sestdien vietām - galvenokārt valsts dienvidu daļā - īslaicīgi līs, saulainākais laiks gaidāms Latvijas ziemeļos, prognozē sinoptiķi.

Atsevišķās vietās valsts dienvidos, ar lielāku varbūtību dienvidaustrumos, pēcpusdienā un vakarā iespējamas pērkona lie...

Zigfrīds Muktupāvels – liepājnieks no Krimuldas ar nepareizo balsi
Brīdi pirms Lieldienām un savas dzimšanas dienas raidījumā "Daudz laimes, jubilār!"– tautā iemīļotais dziedātājs un vijolnieks Zigfrīds Muktupāvels, kas, cauri gadu desmitiem, apskaužami stabili noturējies Latvijas mūzikas biznesā.


Komentāri