lv
WtbwkDbwdbI886hHE5NQCe1O8voiGLWJoNvNvF4N
1525405

Piektdien gaidāms siltākais laiks kopš rudens

Piektdien gaidāms siltākais laiks kopš rudens

Lielajā piektdienā gaisa temperatūra Latvijā paaugstināsies līdz +11..+16 grādiem, bet Rīgas līča Kurzemes piekrastē - līdz +5..+9 grādiem, prognozē sinoptiķi.

Līdz ar to gaidāma siltākā diena kopš rudens. Atbilstoši Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra datiem līdz šim augstākā gaisa temperatūra, kas valstī reģistrēta šajā gadā, ir +14,6 grādi 20.martā Skrīveros.

Laiks būs pārsvarā sauss un saulains. Skaidrākās debesis būs Vidzemē, vairāk mākoņu gaidāms valsts dienvidos. Vējš lēni līdz mēreni pūtīs no austrumiem, ziemeļaustrumiem.

Rīgā pirmā no četrām brīvdienām būs sausa un pārsvarā saulaina, pūtīs lēns līdz mērens austrumu, ziemeļaustrumu vējš un gaisa temperatūra pirmo reizi šogad pakāpsies līdz +15 grādiem.

Laikapstākļus nosaka anticiklona dienvidu daļa. Atmosfēras spiediens 1022-1026 hektopaskāli jūras līmenī.

Šmits mača vērtīgākais spēlētājs svarīgā Žalgiris uzvarā

Latvijas basketbolists Rolands Šmits ceturtdien guva 13 punktus ULEB Eirolīgas pamatturnīra priekšpēdējās, 33.kārtas spēlē un sekmēja Kauņas "Žalgiris" komandas uzvaru cīņā par vietu izslēgšanas turnīrā.

"Žalgiris" savā laukumā ar rezultātu 68:67 (17:17...

Lieldienu brīvdienās vilcieni kursēs pēc brīvdienu grafika

Lieldienu brīvdienās - no piektdienas līdz pirmdienai - elektrovilcieni kursēs atbilstoši brīvdienu grafikam, aģentūru LETA informēja AS "Pasažieru vilciens" pārstāvji.

Tie dīzeļvilcieni, kas tradicionāli kursē tikai nedēļas nogalēs, pirmdien, 10.aprīlī...

Rīgā sāksies Lieldienu pasākumi

Šodien Rīgā sāksies Lieldienu pasākumi, aģentūru LETA informēja Rīgas domes Komunikācijas pārvaldē.

Plkst.16 Kultūras centrā "Mazā ģilde" notiks Lielās piektdienas koncerts "In Paradisum", kurā izskanēs vīru kamerkora "Logos" koncertprogramma, bet plkst...



Komentāri