lv
HsifLoFmEX3LsUzAelNQOERhWxsS5CwUr2SZ4XZo
1521038

Tūrisma «ekspedīcijas» Ukrainā notiek arī kara laikā. Saruna ar vietējo gidi

Tūrisma «ekspedīcijas» Ukrainā notiek arī kara laikā. Saruna ar vietējo gidi
Lai arī tūrisma nozare Ukrainā Krievijas iebrukuma dēļ ir ļoti cietusi, aizvien iespējams atrast uzņēmumus, kuri piedāvā apmeklēt Ukrainu, kā arī savām acīm apskatīt kara postu. Kā intervijā Latvijas Radio raidierakstā "Drošinātājs" sacīja tūrisma operatora "Chernobyl X" gide Lara Graldina, viņas pārstāvētais uzņēmums rīko braucienus uz Ukrainu un piedāvā "labas gribas ekspedīcijas" drosmīgiem cilvēkiem, kuri grib klātienē atbalstīt Ukrainu grūtajā stundā.
Latvijas gāzes klientiem no maija dabasgāzes cena samazināsies. Par cik?

AS "Latvijas gāze" klientiem mājsaimniecībām, kuras dabasgāzi izmanto ēdiena gatavošanai, dabasgāzes cena no 1.maija samazināsies par 37%, bet apkurei - par 24%, aģentūru LETA informēja "Latvijas gāzes" pārstāvji.

Universālais pakalpojums paredz fiksētu...

Inflācijas dēļ šogad budžetā plānots iekasēt papildu 160 miljonus eiro
Augstās inflācijas dēļ 2023. gada budžetā plānots iekasēt papildus 160 miljonus eiro, teikts ceturtdien, 6. aprīlī, valdības ārkārtas sēdē izskatītajā Finanšu ministrijas (FM) sagatavotajā Latvijas Stabilitātes programmā 2023.-2026. gadam.
Latvijas futbola izlase mazliet pakāpjas FIFA pasaules rangā
Latvijas vīriešu futbola izlase Starptautiskās Futbola federāciju asociācijas (FIFA) pasaules rangā ierindojusies 132. pozīcijā, pakāpjoties par vienu pozīciju, liecina FIFA informācija.


Komentāri