lv
Gg70Ou6Lmz8W4DZjELrKq0t6lGjS96Sy4RjLWYs3
1520340

Kādos apstākļos izgulda cilvēkus naktspatversmē «Gaiziņš» Rīgas centrā?

Kādos apstākļos izgulda cilvēkus naktspatversmē «Gaiziņš» Rīgas centrā?
Latvijā populārs kļuvis vietnē "YouTube" izveidots jauniešu kanāls "Gandrīz pabeigts", kurā puiši apmeklē vietas, kas līdz šim nav fiksētas video, un neviens īsti nezina, kā tur izskatās. Dodoties uz naktspatversmi "Gaiziņš", kas atrodas pie Rīgas Centrāltirgus, jaunieši bija pārliecināti, ka patversmes telpās ir vismaz gultas, un, samaksājot trīs eiro, vieta atradīsies arī viņiem. Tomēr realitāte šokēja jauniešus, liekot prātot, vai tā patiešām jāizskatās patversmei, kurā atskurbšanas pakalpojumu ik gadu saņem tūkstošiem cilvēku, vēstīja Latvijas Televīzijas raidījums "4. studija".
No viens līdz 10... Kādu novērtējumu Levits dod Kariņa valdības darbam?

Valdības līdz šim padarītais darbs vērtējams ar atzīmi starp septiņi un astoņi, intervijā Latvijas Televīzijas raidījumā "Rīta panorāma" sacīja Valsts prezidents Egils Levits.

Ļoti labi vēl neesot, taču atšķirībā no 13.Saeimas pašreizējā sasaukumā, nesk...

Līdz augustam plānots apstiprināt LU jaunās doktorantūras skolas struktūru

Vienotas Latvijas Universitātes (LU) doktorantūras skolas struktūras un pārvaldības kārtību plānots apstiprināt līdz augustam, informēja LU Komunikācijas departamenta Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Jana Saulīte.

Tāpat līdz augustam paredzēts aps...

Pasniegs Ventspils Jauniešu gada balvas

Šodien plkst.19 koncertzālē "Latvija" norisināsies Ventspils skolu pašpārvalžu "Prezidentu kluba" organizētā "Ventspils Jauniešu gada balvas 2022" svinīgā ceremonija, informēja biedrības "Attīstības fabrika" pārstāve Unda Egendorfa.

"Ventspils Jauniešu ...



Komentāri