lv
6jsOstmbSZxSGDgFf8i7FrkP10P0tjN5GhK3rAIc
151528

Krievu atstātajā Hersonā sāk strādāt Ukrainas administrācija

Krievu atstātajā Hersonā sāk strādāt Ukrainas administrācija

Ukrainas nule atgūtajā Hersonā jau sākusi strādāt likumīgā administrācija, sociālajā tīklā "Facebook" pavēstīja Hersonas apgabala kara administrācijas vadītājs Jaroslavs Januševičs.

"Pilsētā ieradušās un ķērusies pie pienākumu pildīšanas Hersonas apgabala, Hersonas pilsētas un Hersonas rajona kara administrācijas. Tāpat pie dienesta pienākumu pildīšanas ķērusies Nacionālā policija un Ukrainas Drošības dienests. Strādājam pie tā, lai pilsētā atjaunotu normālu dzīvības procesu norisi," videovēstījumā sacīja apgabala vadītājs.

Tajā pat laikā no Hersonas apgabala Kahovkas rajona tiek evakuēti Krievijas ieceltās okupācijas administrācijas locekļi, pavēstīja vietējā okupantu marionete Pāvels Filipčuks.

"Mēs kā vietējās varas struktūra pārceļamies uz drošāku teritoriju un no turienes veiksim rajona vadību," viņš skaidroja.

«Aculiecinieks»: Kā ir būt Ukrainas bēgļu glābējai Krievijā - Irinas stāsts
Bīstami apstākļi, vajāšana un draudi gan no valsts iestādēm, gan līdzcilvēkiem. Kā ir būt Ukrainas bēgļu glābējai Krievijā? Raidījums "Aculiecinieks" tikās ar Irinu, kura bēgļiem sāka palīdzēt jau uzreiz pēc Krievijas sāktā kara. Pašlaik viņa pati ir d...
Krievija liedz kravas ārzemēs uzņēmušiem kuģiem braukt caur Kerčas šaurumu
Krievija neļaus kuģiem, kas uzņēmuši kravas ārpus Krievijas, braukt caur Kerčas šaurumu Azovas jūrā, sestdien pavēstīja Turcijas Transporta ministrija.
Mūžībā devies RSU asociētais profesors Jānis Ķīsis
Sestdien, 12. novembrī, mūžībā devies Rīgas Stradiņa universitātes (RSU) Medicīnas fakultātes Dermatoloģijas un veneroloģijas katedras asociētais profesors Jānis Ķīsis, vēsta RSU.


Komentāri