lv
g1pLLxZ4W5kJbgXpHI37r55974lLa2JGWMgayKew
1504095

Uzsāk militāro bunkuru un peldošo saules paneļu parku ražošanu

Uzsāk militāro bunkuru un peldošo saules paneļu parku ražošanu
SIA "Virte Tehnoloģijas" pirms 17 gadiem sāka savu darbību plastmasas metināšanas jomā, ražojot plastmasas notekūdens attīrīšanas iekārtas. Šo gadu laikā uzņēmums, kas izveidots ar 100% Latvijas kapitālu, veicis nozīmīgu attīstības ceļu. 1000 m2 lielajā ražotnē Limbažos top virkne plastmasas izstrādājumu – bioloģiskās attīrīšanas iekārtas, septiķi, rezervuāri, pagrabi, pontoni, meniķi jeb dīķa līmeņa regulatori, peldbaseini. Tomēr, augot produkcijas klāstam un palielinoties ražošanas jaudām, nemainīgs palicis princips, kas uzņēmumā ievērots jau kopš pirmajām tā darbības dienām. Un tā ir darba kvalitāte, kas allaž bijusi uzņēmuma vizītkarte, nodrošinot ceļu pie pasūtīja gan Latvijā, gan atrodot savu vietu eksporta tirgū. Produkcija no Limbažiem ceļo uz nu jau vairāk nekā 10 pasaules valstīm. Nozīmīgi, ka šis bija pirmais Latvijas ražotājs, kas attīrīšanas iekārtas serftificēja atbilstoši Eiropas Savienības vienotajiem standartiem.
Konkursā meklē Valsts meža dienesta vadītāju; mēnešalga – 4564 eiro
Valsts kanceleja izsludinājusi konkursu uz Valsts meža dienesta ģenerāldirektora amatu, liecina paziņojums oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".
Ministrs: Vairākās pašvaldībās jāstiprina upju aizsargdambji
Vairākās Latvijas pašvaldībās jāstiprina upju aizsargdambji. Tā Latvijas Radio intervijā izteicās vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Māris Sprindžuks ("Apvienotais saraksts").
Latvijas sieviešu hokeja izlase ar uzvaru sāk pasaules čempionāta turnīru
Latvijas sieviešu hokeja valstsvienība svētdien Meksikā ar 3:2 uzvarēja Taivānas izlasi pirmajā spēlē pasaules čempionātā otrās divīzijas A grupā, liecina rīkotāju informācija.


Komentāri