lv
TrIPouJcmymp8udAtqHvDCYbwGWp4FbjRTDx4oL8
1499998

Porziņģis nepiedalīsies Wizards mačā ar Knicks. Bet Covid-19 tas nav!

Porziņģis nepiedalīsies Wizards mačā ar Knicks. Bet Covid-19 tas nav!

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis ar Covid-19 nesaistītas saslimšanas dēļ nepiedalīsies Vašingtonas "Wizards" svētdienas mačā, liecina Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) savainoto spēlētāju sarakstā publicētā informācija.

"Wizards" svētdien (pirmdien plkst.1 pēc Latvijas laika) viesos sāks maču ar Porziņģa pirmo komandu NBA Ņujorkas "Knicks".

Bez Porziņģa nespēlēs arī pārējie divi vadošie "Wizards" basketbolisti Kails Kuzma un Bredlijs Bīls, bet zem jautājuma zīmes ir Montes Morisa dalība mačā.

Saslimšanas dēļ Porziņģis nepiedalījās arī iepriekšējā mačā, kurā "Wizards" savā laukumā ar 109:116 zaudēja Orlando "Magic".

Pēc svētdienas spēles Vašingtonas komandai regulārajā turnīrā būs palikušas četras spēles.

Vašingtonas vienība ar 34 uzvarām 77 mačos ieņem 11.vietu Austrumu konferencē, bet labāko desmitnieks, kas ļaus sezonu turpināt pēc regulārā čempionāta, ir jau trīs uzvaru attālumā.

Priekš kam auto, ja ir pudele? Sestdien pieķerti 11 šoferi stiprā reibumā

Aprīļa pirmajā dienā uz Latvijas ceļiem pieķerts viens autovadītājs narkotisko vielu ietekmē un 15 dzērājšoferi, no kuriem 11 bijuši stiprā reibumā - alkohola koncentrācija viņu organismā pārsniegusi pusotru promili, informē Valsts policija.

Par transpo...

Grandiozas idejas par Uzvaras parka nākotni. Vicemērs ieskicē iespējamo

Rīgas domes priekšsēdētāja vietnieks Edvards Ratnieks uzskata, ka Uzvaras parkam jāatgūst savu vēsturisko nozīmi par godu uzvarai pār bermontiešiem, kāds tas bija starpkaru periodā. Nākotnē šajā parkā varētu notikt daļa no valsts nozīmes pasākumiem un ...

Aicina Kariņu nekavējotes aktualizēt jautājumu par pulksteņu griešanas atcelšanu

Saeimas frakcija "Progresīvie" aicina Ministru prezidentu Krišjāni Kariņu (JV) nekavējoties aktualizēt Eiropas Savienības Padomē jautājumu par sezonālās laika maiņas atcelšanu, informēja partijā.

Kā norāda ''Progresīvie'', 2018.gadā Eiropas Komisija nāc...



Komentāri