lv
PUKEyh5YS9wT4B0sqY0P9DBxEtSl7BXQLkMJGymo
1498825

Diasporas pārstāvji pozitīvi vērtē Saeimas darba grupu sadarbībai ar tautiešiem ārvalstīs

Diasporas pārstāvji pozitīvi vērtē Saeimas darba grupu sadarbībai ar tautiešiem ārvalstīs
Pēc deputātes Irmas Kalniņas ("Jaunā Vienotība") iniciatīvas ir izveidota Saeimas darba grupa sadarbībai ar disaporu, lai veidotu ciešāku saikni ar tautiešiem ārvalstīs, kā arī veidotu dialogu, skaidrotu aspektus, kas būtiski tautiešiem gan Latvijā, gan ārvalstīs. "Ir atbalsts diasporai, taču tai nekad nav bijusi balss Saeimā. Tagad būs," izskanēja Latvijas Radio raidījumā "Globālais latvietis. 21. gadsimts."
Hokejistu Girgensona un Bļugera komandas gūst uzvaras NHL spēlēs
Latvijas uzbrucēju Zemgus Girgensona un Teodora Bļugera pārstāvētas komandas sestdien tika pie uzvarām Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlēs, liecina NHL informācija.
Vāks ziedojumus SOS ģimenēm, lai bērni varētu apmeklēt vasaras nometnes

Šodien brīvprātīgie no studentu programmas "Southwestern Advantage" visā Latvijā vāks ziedojumus SOS ģimenēm, lai bērni varētu apmeklēt vasaras nometnes, pavēstīja programmas pārstāvji.

Ziedojumu vākšanas kampaņa norisināsies divas dienas - šodien un 23...

Didzis Mizis: Par spīti apgrūtinājumiem – ar perspektīvu
Tādas globālas ģeopolitiskas krīzes kā pandēmija vai karadarbība ne tikai nodara pamatīgu postu valstīm, kuras tās skar, bet arī gluži kā ar domino kauliņu efektu izgaismo atsevišķu uzņēmējdarbības jomu ilgi slēptās vai noklusētās problēmas visā pasaul...


Komentāri