lv
Wra3UXRviqxVsFRMstTenaCqQhfBxiFhkkiF8tRp
1494659

Mūžībā devies Latvijas regbija leģenda Māris Šmits

Mūžībā devies Latvijas regbija leģenda Māris Šmits

Naktī uz 1.aprīli mūžībā devies viens no Latvijas regbija celmlaužiem – Māris Šmits, ziņo Latvijas Regbija federācija (LRF).

LRF izsaka līdzjūtību Šmita tuviniekiem, draugiem un Latvijas regbija saimei.

Šmits ar regbiju sāka nodarboties pirms vairāk nekā 50 gadiem, 1971. gada decembrī. Kad radās iespēja savākt visus labākos Latvijas regbistus RAF meistarkomandā, tieši viņš kļuva par komandas galveno treneri, turpmākos 20 gadus Jelgavas klubam esot spēcīgākajam Latvijā. Pēcāk Šmits ilgstoši bija prezidents RAF regbija-futbola klubam, savulaik tas tika atzīts par populārāko visā Latvijā.

Pēc neatkarības atjaunošanas Šmits ilgus gadus bija "Latvijas Universitātes" stadiona direktors un neizsīkstošu sparu rūpējās par Latvijas regbija vēstures saglabāšanu.

Bērnudārzi, skolas un medicīna - projekti, kam trūkst finansējums pašvaldībās

Līdzfinansējuma trūkuma dēļ Jelgava un vairākas citas pašvaldības nevar realizēt, tajā skaitā, bērnudārzu, skolu un medicīnas jomām vajadzīgus projektus, šodien Latvijas Zemnieku savienības (LZS) kongresā sacīja Jelgavas domes priekšsēdētājs Andris Rāv...

Par LZS priekšsēdētāju ievēlē Viktoru Valaini
Latvijas Zemnieku savienības (LZS) kongresā Jelgavā šodien par LZS priekšsēdētāju ievēlēja Zaļo un zemnieku savienības (ZZS) Saeimas frakcijas priekšsēdētāju Viktoru Valaini.
Traģēdija Jēkabpilī - no Daugavas izcelts līķis

Piektdien Jēkabpilī no Daugavas izcelts bojāgājis cilvēks, uzzināja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Līķis nodots Valsts policijai, kura noskaidros nāves iestāšanās apstākļus. VUGD šogad kopumā piedalījies 21 bojāgājuša cilvēka izcelša...



Komentāri