lv
pCr9zpwgyQDIdAp8uz5W0IVS0LL6G5QgrmTJ2NlK
1489937

Drošības politikas eksperte: Vienoti ziemeļvalstu gaisa spēki ir nozīmīga ziņa Latvijai

Drošības politikas eksperte: Vienoti ziemeļvalstu gaisa spēki ir nozīmīga ziņa Latvijai
Četras ziemeļvalstis (Dānija, Norvēģija, Somija un Zviedrija) parakstījušas vienošanos, kas paredz veidot cieši integrētus gaisa kara spēkus. Tā ir ārkārtīgi nozīmīga ziņa arī Latvijai, jo Latvijas gaisa spēku iespējas ir visai ierobežotas, un stipri kaimiņi nāks tikai par labu, Latvijas Radio raidierakstā "Drošinātājs" vērtēja Vācijas Māršala fonda Ziemeļu novirziena vadītāja un drošības politikas pētniece Kristīne Bērziņa.
Būvnieki jau otrreiz neatbalsta minimālās algas celšanu nozarē 2023.gadā

Būvniecības nozares ģenerālvienošanās Komitejas locekļi no Latvijas Būvuzņēmēju apvienības, biedrības "Latvijas Ceļu būvētājs" un Latvijas Būvnieku asociācijas piektdien neatbalstīja minimālās algas celšanu nozarē no 2023.gada, informē Latvijas Būvniec...

Eksperts nespēj izskaidrot nesamērīgi augsto 10 gadu obligāciju likmi Latvijā

Latvijas 10 gadu obligāciju likme ir šobrīd ir nesamērīgi augsta, piektdien preses konferencē atzina Latvijas Bankas prezidents Mārtiņš Kazāks.

"Latvijas 10 gadu obligāciju likme, mūsuprāt, ir nesamērīgi augsta," sacīja Kazāks, piebilstot, ka šo situāc...

Valsts Drošībes dienests aicina apsūdzēt vīrieti par agresiju pret ukraiņiem

Valsts drošības dienests (VDD) šodien rosināja prokuratūru uzsākt kriminālvajāšanu pret agresīvi noskaņotu Krievijas izvērstā kara Ukrainā atbalstītāju par darbībām, kas vērstas uz naida un nesaticības izraisīšanu pret ukraiņiem.

Kā ziņots jau iepriekš,...



Komentāri