lv
R60moGHLl1NRX6W3scXZFeLiZ0uLJLuECdbTvImD
1488502

Astrologs izskaitļojis, kāpēc Kariņš ir tik neprasmīgs

Astrologs izskaitļojis, kāpēc Kariņš ir tik neprasmīgs

Tuvojoties pirmajām 100 dienām Krišjāņa Kariņa (JV) valdītajai otrajai valdībai, astronumerologs Kristaps Baņķis sociālājā kontā twitter publicējis premjera raksturojumu.

"Atkārtošu to pašu ideju, tik citiem vārdiem, ko teicu jau Kariņam nākot pie varas: viņš pats ir DIŽ-KRĪZE Latvijai. Ar tik nospriegotu Strēlnieku un Jaunavas zīmi, neredz ne vīziju, ne prot sakārtot sistēmas! Kaut kur starp zemi un debesīm kuļas. Grib, bet neprot," raksta AstroVip.lv.

"Kariņš ir dzimis Diž-čikā un pēc astroklasikas un realitātes tie ir cilvēki, kuri turas pie ierastām shēmām un nespēj ģenerēt jaunus izaugsmes scenārijus vien transformēt to pašu.

"Uzsildīt Zulu"! Visu shēmotāju sapnis ir šāds pašapmierināts premjers," par Kariņu publikācijā mikroblogošanas vietnē twitter izteicies astronumerologs.

Atzinību guvušais Islandes prevencijas modelis pusaudžu atkarību mazināšanai: Kā tas strādā?
Radot unikālu prevencijas modeli, kur viens no centrālajiem elementiem ir sports, pēdējos 20 gados Islande ir veiksmīgi samazinājusi pusaudžu atkarību problēmu un palīdz ieviest šo modeli arī citviet pasaulē. Sociālās kampaņas "Patiesā uzvara" ietvaros...
Baltijas valstis atzinīgi vērtē gaidāmo Somijas pievienošanos NATO
Somija drīzumā kļūs par NATO 31. dalībvalsti, jo Turcijas parlaments ceturtdien vakarā ratificēja Somijas pieteikumu dalībai pasaulē spēcīgākajā militārajā aliansē. Tā ir laba ziņa Latvijai un visam Baltijas jūras reģionam, jo Somija sniegs būtisku pie...
Bļugera un Merzļikina komandas piedzīvo neveiksmes pagarinājumā (+VIDEO)

Latvijas uzbrucēja Teodora Bļugera pārstāvētā Vegasas "Golden Knights" un Kolumbusas "Blue Jackets" ar vārtsargu Elvi Merzļikinu, abiem latviešiem šoreiz nedodoties laukumā, Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačos ceturtdien piedzīvoja neveiksmes.

"Golden K...



Komentāri