lv
ipC8LIpIAOuVHrwFrXoJse9yG3MTfOplKXjX6nn5
1488019

«Pat nevaru saskaitīt, cik daudz to grāmatu» – literatūrzinātnieka Ilgoņa Bērsona darbs latviešu literatūras pētniecībā

«Pat nevaru saskaitīt, cik daudz to grāmatu» – literatūrzinātnieka Ilgoņa Bērsona darbs latviešu literatūras pētniecībā
Literatūrzinātnieks, kritiķis un dzejnieks Ilgonis Bērsons saņēmis Latvijas Zinātņu akadēmijas Viļa Plūdoņa vārdā nosaukto balvu literatūrzinātnē par nopelniem latviešu literatūras pētniecībā. Lai gan Ilgonis Bērsons jau sasniedzis 92 gadu vecumu, viņš joprojām turpina rakstīt grāmatas un savā mājoklī uztur un ik dienu paplašina latviešu rakstnieku kartotēku.
No rītdienas - stingrāki nosacījumi OCTA noformēšanai. Kas mainās?

No 1.aprīļa būs stingrāki nosacījumi obligātās civiltiesiskās apdrošināšanas (OCTA) noformēšanai, informē Latvijas Transportlīdzekļu apdrošinātāju biroja (LTAB) pārstāvji.

LTAB dati liecina, ka patlaban Latvijā ir gandrīz 50 000 transportlīdzekļu, kas n...

Raimonds Slaidiņš: Kādēļ Latvija atpaliek no pārējām Baltijas valstīm

Tas, kādēļ Latvija atpaliek no pārējām Baltijas valstīm uzņēmumu apvienošanās un iegādes darījumu apjoma un skaita ziņā, norāda uz virkni savulaik neizdarītu lietu, intervijā aģentūrai LETA atzina zvērināts advokāts, advokātu biroja "Ellex Kļaviņš" vec...

Latvijā iedzīvotāji gremošanas traucējumus uztver kā slēpjamu problēmu

Diskomforts vai smaguma sajūta pēc maltītes ir biežākais iemesls gremošanas fermentu lietošanai – lielākā daļa sabiedrības jeb 75% pētījumā* atzīst, ka šos preparātus ir lietojuši, izjūtot diskomforta vai smaguma sajūtu pēc maltītes.

Katrs trešais iedzī...



Komentāri