lv
qcOAtO92DNXWiizaYtgjdwWxswm7xiv2Bv6cDK92
1482858

Kristians Zalāns: Vai dizains var risināt bezpajumtnieku vajadzības?

Kristians Zalāns: Vai dizains var risināt bezpajumtnieku vajadzības?
Pirms desmit gadiem es divas nedēļas dzīvoju bezpajumtnieku patversmē izpētes nolūkos. Šobrīd es strādāju par pakalpojumu dizaineru, daļu laika domājot tieši par Latvijas bezpajumtniekiem sniegtajiem pakalpojumiem. Iespējams, daļai lasītāju liksies, ka bezpajumtniekiem nepieciešamie atbalsta pakalpojumi ir pašsaprotami un runāt par dizaineru darbu bezpajumtniecības kontekstā ir ne tikai jocīgi, bet arī izšķērdīgi.
Rosina transportlīdzekļa tehnisko apskati atļaut veikt arī autoservisos

Saeimas deputāts Andris Kulbergs iesniedzis priekšlikumu atļaut transportlīdzekļa tehnisko apskati veikt ne tikai Ceļu satiksmes drošības direkcijas (CSDD) akreditētām personām, bet arī šim nolūkam CSDD akreditētos auto servisos.

Šobrīd saskaņā ar spēkā...

Notikusi avārija uz Rīga – Liepāja šosejas pie Saldus; slēgta satiksme (+VIDEO)

Uz A9 šosejas šorīt notikusi avārija.

“A9 Rīga – Liepāja šoseja. avārija, pašlaik abas joslas ciet pirms Saldus apļa,” aculienieks parakstījis zemāk redzamo video.

Latvijas Valsts ceļi informē, ka ceļu satiksmes negadījums uz Liepājas šosejas pie Sal...

Īsais laiks starp vilcienu reisiem liek pasažieriem Rīgas centrālajā stacijā bīstami šķērsot sliedes
Piecās minūtēs var pagūt izdarīt daudz, bet, lai pārsēstos no viena vilciena otrā, ar šo laiku var būt par maz. Tāpēc diendienā Rīgas Centrālajā dzelzceļa stacijā daudzi pasažieri riskē un šķērso sliedes neatļautā vietā, lai tikai pagūtu uz nākamo vilc...


Komentāri