lv
UaDneDSwd3gkMYcRqs1eMUnKqTBCyjxAAGcCpUeK
1482168

Jūtas iederīgs profesionālis Pasaules kausa apritē. Saruna ar kalnu slēpotāju Miku Zvejnieku

Jūtas iederīgs profesionālis Pasaules kausa apritē. Saruna ar kalnu slēpotāju Miku Zvejnieku
Pirmo pilnvērtīgo Pasaules kausa sezonu starp planētas spēcīgākajiem kalnu slēpotājiem aizvadījis Miks Zvejnieks, kurš atzinis, ka daudz par to sapņojis un beidzot tur arī nokļuvis. Pašlaik Latvijas labākajam kalnu slēpotājam Mikam Zvejniekam ir 28 gadi, un sarunā Latvijas Televīzijas "Sporta studijā" viņš pastāstīja, ka jūtas iederīgs augstākā līmeņa sacensībās sporta veidā, kur viena niecīga kļūda acumirklī var atstāt bez rezultāta.
Rinkēvičs ASV pauž gatavību piegādāt Latvijā ražotas 5G iekārtas

Latvija ir gatava piegādāt pasaulē pieprasītas 5G iekārtas, kas pilnībā izstrādātas un ražotas NATO dalībvalstī - Latvijā, Vašingtonā, ASV, tiekoties ar ASV valsts sekretāra vietnieci Vendiju Šērmani, norādīja ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs (JV).

Min...

Upēs galvenokārt turpinās ūdens līmeņa pazemināšanās

Latvijas upēs galvenokārt turpinās ūdens līmeņa pazemināšanās vai nelielas svārstības, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra operatīvā informācija.

Straujākais ūdens līmeņa kritums novērots Vidzemes upēs. Pēdējās dienās Lielajā Jug...

Rinkēvičs vizītē ASV apliecina Latvijas gatavību piegādāt 5G iekārtas
Latvijas ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs (JV) trešdien Vašingtonā tikās ar ASV valsts sekretāra vietnieci Vendiju Šērmani, lai pārrunātu Latvijas un ASV divpusējās attiecības, tostarp abu valstu ekonomisko sadarbību.


Komentāri