lv
UFpI7TQ1SSILVYxWB1YdneWwpYuIwPXHeOgdJIHf
1478938

Latvietim iespēja AHL! Grigals pievienosies Predators fārmklubam

Latvietim iespēja AHL! Grigals pievienosies Predators fārmklubam

Latvijas vārtsargs Gustavs Dāvis Grigals pievienosies Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Nešvilas "Predators" fārmklubam Milvoki "Admirals", parakstot līgumu līdz nākamās sezonas beigām, vēsta portāls "Sportacentrs.com".

24 gadus vecais Grigals šajā sezonā, pārstāvot Masačūsetsas Louelas Universitātes komandu, 24 Nacionālās koledžu sporta asociācijas (NCAA) spēlēs vidēji ielaidis 2,05 ripas un atvairījis 92,4% metienu.

Nedraftētais vārtsargs Grigals iepriekšējās sešas sezonas ir pavadījis Ziemeļamerikas hokejā, iepriekšējās četras sezonas pavadot NCAA čempionātā Aļaskas Fērbenksas Universitātes vienības rindās. Studentu čempionātā viņš laukumā devies 85 spēlēs, atvairot 91,5% metienu un vidēji mačā savos vārtos ielaižot 2,43 ripas.

Pirms došanās uz Ziemeļameriku Grigals spēlēja Krievijas Jaunatnes līgas (MHL) komandā "Rīga".

Vārtsargs pārstāvējis Latvijas izlasi U-18 un U-20 pasaules čempionātos, kā arī divreiz bijis pasaules čempionātos pieaugušo izlases rindās, pie spēlēšanas netiekot.

"Admirals" deviņus mačus pirms AHL pamatturnīra beigām ieņem otro vietu Centrālajā divīzijā un tikpat kā nodrošinājusi vietu Kaldera kausa izcīņā.

Aizturēti nelegālās televīzijas izplatītāji - viens to darījis 15 gadus

Pagājušonedēļ Valsts policijas likumsargi Rīgā un Daugavpilī aizturēja personas, kuras nodarbojušās ar nelegālās televīzijas izplatīšanu, nodrošinot tostarp aizliegto Krievijas propagandas kanālu apraidi, ziņo Valsts policija.

Izmeklēšanā iegūta informā...

Dziesmu svētki, «Positivus», operas izrādes – vai kultūras pasākumi ir spēcīgs ārzemju tūrisma magnēts?
Kovida pandēmija iecirtusi smagu robu Latvijas kultūras dzīvē un patukšojusi tūristu agrāk iecienītos galamērķus. Vai lieli kultūras notikumi var kļūt par magnētu tūristu piesaistīšanai, un kā Latvijai un Rīgai veicas ar biļešu tirgošanu ārzemniekiem? ...
Moldovas ārlietu ministrs: Attiecības ar Piedņestru risinām mierīgā ceļā
Moldovas ārlietu ministrs Niku Popesku intervijā Latvijas Televīzijai stāsta, ka Moldovas valdība ir apņēmības pilna panākt kontroles atjaunošanu Piedņestras reģionā un Krievijas karaspēka izvešanu, bet šis jautājums tiek risināts sarunu un diplomātija...


Komentāri