lv
8R3ZkGbOqSPKJh7M5NkISgdsTYlV216Y0gNKhkV1
147859

Rīgā sestdiena sākusies traģiski - ceļu satiksmes negadījumā gājis bojā vīrietis

Rīgā sestdiena sākusies traģiski - ceļu satiksmes negadījumā gājis bojā vīrietis

Šorīt Rīgā ceļu satiksmes negadījumā gājis bojā vīrietis, informē Valsts policija.

Sākotnējā informācija liecina, ka plkst.6 Rīgā, K. Ulmaņa un Vienības gatves krustojumā automašīna nobrauca no ceļa braucamās daļas.

Notikuma vietā no gūtajām traumām gājis bojā vīrietis. Valsts policija strādā notikuma vietā un skaidro notikušā apstākļus.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) pārstāve Viktorija Gribuste atzīmēja, ka glābēji ar hidrauliskajiem instrumentiem atbrīvoja cietušo un sakārtoja ceļa braucamo daļu.

Kā aģentūru LETA informēja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestā, ierodoties negadījuma vietā, mediķi konstatējuši cietušā nāvi.

Padomnieks: Tramps otrdien paziņos par kandidēšanu 2024. gada prezidenta vēlēšanās
ASV bijušais prezidents Donalds Tramps otrdien paziņos par kandidēšanu 2024. gada prezidenta vēlēšanās, piektdien pavēstīja Džeisons Millers, kas ilgu laiku bijis Trampa padomnieks.
Par dižkoku nociršanu pēdējo divu gadu laikā sāktas deviņas krimināllietas
Kopš 2021. gada Latvijā sāktas deviņas krimināllietas par dižkoku bojāšanu un iznīcināšanu. Tomēr šādu gadījumu skaits patiesībā varētu būt lielāks, portālu "Delfi" informēja Dabas aizsardzības pārvalde (DAP).
ASV Senāta vēlēšanās Arizonā uzvarējis demokrāts
ASV Senāta vēlēšanās Arizonas štatā uzvarējis līdzšinējais senators demokrāts Marks Kellijs, liecina piektdienas vakarā publiskotās vairāku telekanālu, arī NBC un CNN, aplēses.


Komentāri