lv
eYZHYxfTtwP9Q7BIfEYUlnmG4FzT9H2pB04uDRGY
1467353

"Mavericks" piedzīvo ceturto zaudējumu pēc kārtas

"Mavericks" piedzīvo ceturto zaudējumu pēc kārtas

Latvijas basketbolista Dāvja Bertāna pārstāvētā Dalasas "Mavericks" svētdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā piedzīvoja ceturto neveiksmi pēc kārtas.

Dalasas vienība izbraukumā ar rezultātu 104:110 (16:30, 32:25, 24:26, 32:29) piekāpās Šarlotas "Hornets" basketbolistiem.

"Mavericks" vienībā Luka Dončičs izcēlās ar 40 punktiem, 12 atlēkušajām bumbām un astoņām rezultatīvām piespēlēm, taču ar to nepietika, lai pārtrauktu dalasiešu neveiksmju sēriju. Vēl 18 punktus viesu rindās guva Kairijs Ērvings, bet 15 punktus pievienoja Tims Hārdavejs jaunākais.

Uzvarētāju rindās 22 punktus guva Gordons Heivards, bet Pols Vašingtons izcēlās ar 21 punktu un 12 bumbām zem groziem.

Bertāns bija "Mavericks" pieteikumā, taču laukumā nedevās.

"Mavericks" ar 36 uzvarām 75 mačos ieņem 11.vietu Rietumu konferencē un ir ārpus iekļūšanas "play-in" turnīrā, bet "Hornets" ar bilanci 25-51 atrodas 14.vietā Austrumos.

Nākamo spēli Dalasas vienība aizvadīs pirmdien, izbraukumā stājoties pretī Indiānas "Pacers".

Lietu turpinās par apdrošināšanas piedziņu saistībā ar slēpošanas negadījumu

Augstākās tiesas (AT) Civillietu departaments 23.martā atcēla Latgales apgabaltiesas spriedumu un nodeva jaunai izskatīšanai lietu par apdrošināšanas atlīdzības piedziņu 30 000 eiro apmērā saistībā ar negadījumu slēpošanas kūrortā Austrijā, informēja A...

Februārī vidējā elektrības cena Latvijā un Igaunijā vienoti pieaugusi

Februārī vidējās elektroenerģijas cena Latvijā un Igaunijā vienoti pieauga par 14%, informē AS "Latvenergo" tirdzniecības analītiķe Karīna Viskuba uzņēmuma Elektroenerģijas tirgus apskatā.

Februārī "Nord Pool" tirdzniecības apgabalos novērotas gan kāpjo...

Slēgs apvedceļu šķērsojošo vietējā autoceļa Ķekava-Plakanciems posmu

Šogad 3. aprīlī plānots satiksmei neatgriezeniski slēgt vietējā autoceļa Ķekava-Plakanciems (V6) posmu, kas šķērso topošā Ķekavas apvedceļa trasi, informēja VSIA "Latvijas valsts ceļi" pārstāvji.

Tādējādi turpmāk maršrutam uz Ķekavu būs jāizvēlas vietēj...



Komentāri