lv
IrFauMsBMh3neOFXA8D2uiKuNvzGZZSzNoZx6uLe
1465784

Sabiedrisko mediju uzraugu pārsteidz politiķu priekšlikums nefinansēt saturu krievu valodā

Sabiedrisko mediju uzraugu pārsteidz politiķu priekšlikums nefinansēt saturu krievu valodā
Sabiedrisko elektronisko plašsaziņas līdzekļu padome (SEPLP) ir pārsteigta par dažādiem priekšlikumiem, kurus politiķi iesnieguši likumā par sabiedriskajiem medijiem, kuru Saeima sāka skatīt, lai juridiski no nākamā gada varētu apvienot Latvijas Radio un Latvijas Televīziju vienā uzņēmumā. Piemēram, rosināts vairs nefinansēt saturu krievu valodā. SEPLP gan aicina šoreiz likumā pēc būtības nemainīt veidu, kā šobrīd strādā sabiedriskie mediji.
27% Latvijas iedzīvotāju plāno uzsākt savu biznesu. Kad?

Tuvāko trīs gadu laikā vairāk nekā ceturtā daļa jeb 27% Latvijas iedzīvotāju plāno kļūt par uzņēmējiem, pavēstīja bankas pārstāvji, atsaucoties uz bankas veiktās aptaujas datiem.

Vienlaikus aptaujas dati liecina, ka Igaunijā savu biznesu tuvākajā nākotn...

Notiks pārgājieni putnu vērošanai un iepazīšanai

Laikā, kad putni atgriežas savās ligzdošanas vietās vai caurceļo Latviju, Dabas aizsardzības pārvalde (DAP) aicina interesentus uz tradicionālajām pavasara Putnu dienām, kuru laikā notiks dažādas izziņas un putnu vērošanas aktivitātes nacionālajos park...

Zelmeņa apsūdzība krāpšanā saistīta ar Latvijas naftas tranzītu

Advokāta Jāņa Zelmeņa krāpšanas lieta esot saistīta ar AS "Latvijas naftas tranzīts", vēsta Latvijas Televīzijas (LTV) raidījums "de facto".

LTV norāda, ka krāpšanas lietas apmērs esot gandrīz 18 miljoni eiro.

"Latvijas naftas tranzīta" lielākais īpašni...



Komentāri