lv
79Hm6bU4AORroYojBIxqTcXR3L6Nnh6n6NOZeuBR
146029

Rīgā sestdiena sākusies traģiski - ceļu satiksmes negadījumā gājis bojā vīrietis

Rīgā sestdiena sākusies traģiski - ceļu satiksmes negadījumā gājis bojā vīrietis

Šorīt Rīgā ceļu satiksmes negadījumā gājis bojā vīrietis, informē Valsts policija.

Sākotnējā informācija liecina, ka plkst.6 Rīgā, K. Ulmaņa un Vienības gatves krustojumā automašīna nobrauca no ceļa braucamās daļas.

Notikuma vietā no gūtajām traumām gājis bojā vīrietis. Valsts policija strādā notikuma vietā un skaidro notikušā apstākļus.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) pārstāve Viktorija Gribuste atzīmēja, ka glābēji ar hidrauliskajiem instrumentiem atbrīvoja cietušo un sakārtoja ceļa braucamo daļu.

Kā aģentūru LETA informēja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestā, ierodoties negadījuma vietā, mediķi konstatējuši cietušā nāvi.

Pēc Hersonas pamešanas Krievija apgabalam izraudzījusies jaunu galvaspilsētu
Hersonas apgabala krievu okupantu struktūras pavēstījušas, ka uz laiku pārceļ reģiona galvaspilsētu no Hersonas uz Heņičesku, vēsta Krievijas mediji, atsaucoties uz okupantu marionetēm Krievijas sagrābtajā Ukrainas dienvidu reģionā.
Kuleba: mēs uzvaram kaujās, bet karš turpinās
Ukraina uzvar kaujās, bet karš turpinās, Dienvidaustrumāzijas valstu samitā Kambodžā žurnālistiem sacīja Ukrainas ārlietu ministrs Dmitro Kuleba, komentējot Hersonas ieņemšanu.
32 kilometri – aktīvisti apšauba jaunizveidotās Rīgas veloinfrastruktūras garumu
Aktīva viedokļu apmaiņa sociālajos tīklos un pārdomas par velo lomu galvaspilsētas satiksmes sistēmā ir tikai pāris iezīmes, kas raksturo diskusijas ap veloinfrastruktūru Rīgā. Pavisam nesen tām arī pievienojušies spriedumi par to, cik daudz veloinfras...


Komentāri