lv
Xzl4oUh43uC33707cmFx1l5Mawncibhkwj5klBdR
1457542

Šlesers: Latvijā ir jāizveido Nacionālā attīstības banka

Šlesers: Latvijā ir jāizveido Nacionālā attīstības banka

Mums jādomā par to, kādā veidā varam veicināt Latvijas ekonomisko izaugsmi, šodien partijas "Latvija pirmajā vietā" (LPV) konferencē sacīja partijas priekšsēdētājs Ainārs Šlesers (LPV).

Viņš norādīja, ka, lai arī Saeimā valsts budžets ir pieņemts, tas esot stagnācijas budžets. Viņa vērtējumā, ekonomika nedarbojas pēc principa - jo lielāki nodokļi, jo lielāki ieņēmumi. Līdz ar to valstī būtu jādomā, kā samazināt nodokļus, kādā veidā veicināt ekonomisko izaugsmi, kā piesaistīt ārvalstu investīcijas un kā atbalstīt vietējo biznesu.

"Latvijā ir jāizveido Nacionālā attīstības banka, kas varētu finansēt mazo, vidējo vietējo biznesu un arī lielos uzņēmumus. Mēs varētu panākt, ka šādu banku varētu izveidot uz "Altum" bāzes," sprieda Šlesers.

Viņš uzsvēra, ka Latvija nevarēs palīdzēt vietējam biznesam, ja valstī nebūs viena spēcīga vietējā banka.

Kā ziņots, šodien notika LPV konference.

Glābēji palīdzējuši Amatas upē no laivas izkritušam laivotājam

Šodien plkst.16.45 Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma izsaukumu uz glābšanas darbiem Cēsu novada Drabešu pagastā, kur Amatas upē no laivas bija izkritis laivotājs, informēja VUGD.

Kā norāda VUGD pārstāvji, laivotājs saviem spēkiem ...

«RVS/LU» volejbolistes sper soli pretim titulam
"Rīgas Vilejbola skola/Latvijas Universitāte" volejbolistes sestdien ar 3-0 (25:14, 25:19, 25:22) uzvarēja "Jelgavu" pirmajā Latvijas sieviešu volejbola čempionāta finālcīņas mačā līdz divām uzvarām, izvirzoties vadībā ar 1-0.
Latviešu daiļslidotājs Vasiļjevs finišējis 13. vietā pasaules čempionātā

Latvijas pārstāvis Deniss Vasiļjevs sestdien pasaules daiļslidošanas čempionātā Saitamā ieņēma 13.vietu.

Šveicieša Stefana Lambjēla audzēknis Vasiļjevs, kurš trešajā grupā startēja otrais, programmu sāka ar četrkāršo salhovu, taču pieļāva neprecizitāti ...



Komentāri