lv
G3VzS5TLuL7LCvAc41o1b2zr4JnB9WEdWkWC0m7j
1457299

Rītdien būs nedaudz aukstāks, gaidāms lietus

Rītdien būs nedaudz aukstāks, gaidāms lietus

Svētdien palaikam gaidāms lietus, naktī un priekšpusdienā atsevišķos rajonos migla, dūmaka, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs (LVĢMC).

Tāpat gaidāms lēns līdz mērens dienvidu puses vējš.

Minimālā gaisa temperatūra naktī būs +1...+5 grādu robežās, maksimālā temperatūra dienā gaidāma +5...+9 grādu robežās.

Rīgā nakts būs pārsvarā mākoņaina, nakts pirmajā pusē gaidāms arī īslaicīgs lietus. Pūtīs lēns dienvidu, dienvidrietumu vējš, un minimālā gaisa temperatūra būs +3…+5 grādi.

Teju puse Latvijas pilsoņu neuzticas masu medijiem

Teju puse jeb 47% Latvijas pilsoņu uzticas masu medijiem, savukārt 46% - tiem neuzticas, izriet no "Eirobarometra" ziemas datiem.

Savukārt kopumā 38% eiropiešu aptaujā ziemā norādījuši, ka medijiem uzticas, bet 58% norādījuši, ka tomēr plašsaziņas līdz...

Levits: Deportācijas ir viens no daudzajiem PSRS noziegumiem (+VIDEO ar uzrunu)

Šodien notika 1949.gada 25.marta deportācijai veltīts piemiņas pasākums "Aizvestie. Neaizmirstie". Teksts un video ar Valsts prezidenta Egila Levita uzrunu ir tālāk rakstā.

Godātie latvieši!

Vairāk nekā 42 000 Latvijas iedzīvotāju pirms 74 gadiem vardar...

Ironija ļāva kaut ko dabūt cauri vieglāk. Mūra nojaukšanas laiku literatūrā atceras dzejnieks Guntars Godiņš
"Tas mūris sākumā bija biezs, bet tad pa bišķiņai, bišķiņai... Un mums jau bija priekšā stāvošie dzejnieki, kas arī centās. Tā jau nebija, ka 80. gados ienāca mana paaudze un tad mēs tur baigi devām. Mēs varbūt izmainījām stilistiku. Varbūt agrāk nebij...


Komentāri