lv
lUXYs0EgylY3nIGwDZA2jAofisxZValN9kqmnZV5
1452221

Ostapenko pārvar Maiami WTA 1000 turnīra dubultspēļu pirmo kārtu

Ostapenko pārvar Maiami WTA 1000 turnīra dubultspēļu pirmo kārtu

Latvijas pirmā rakete sieviešu tenisā Aļona Ostapenko duetā ar ukrainieti Ludmilu Kičenoku piektdien pārvarēja Maiami "WTA 1000" turnīra dubultspēļu sacensību pirmo kārtu.

Latvijas un Ukrainas duets, kas turnīrā izsēts ar trešo numuru, pirmās kārtas cīņā ar rezultātu 3-6, 6-1, 10:8 pārspēja amerikānietes Denielu Kolinsu un Peitoni Stērnsu.

Supertaibreikā Ostapenko un Kičenoka pamanījās izlaist no rokām četru punktu pārsvaru un paguva nonākt arī iedzinējos ar 6:7, taču, uzvarot pēdējās divas izspēles, tika panākts 10:8.

Otrās kārtas jeb astotdaļfināla sasniegšana dod 120 WTA dubultspēļu ranga punktus.

Vienspēļu sacensībās Ostapenko pēc vienas uzvaras sasniegusi trešo kārtu.

Ostapenko pagājušajā gadā Maiami vienspēlē zaudēja pirmajā, bet dubultspēlē - otrajā mačā.

Zemes stunda 2023. Vērienīgākais vienotības brīdis Zemei

Pasaules Dabas Fonds jau šo sestdien, 25.martā, pulksten 20.30 aicina atzīmēt Zemes stundu, izslēdzot apgaismojumu un veltot stundu Zemei. Kā katru gadu visā pasaulē vairāk nekā 190 valstīs un teritorijās norisināsies Zemes stundai veltīti pasākumi, ak...

Ostapenko dubultspēlēs iekļūst Maiami tenisa turnīra otrajā kārtā
Latvijas tenisiste Aļona Ostapenko pārī ar ukrainieti Ludmilu Kičenoku piektdien ASV uzvarēja Maiami turnīra pirmajā kārtā dubultspēlēs un iekļuva astotdaļfinālā, liecina Sieviešu tenisa asociācijas (WTA) informācija.
Sākas akcija - Saulespuķes Ukrainai: bez Tevis nav uzvaras

Šodien sākas akcija "Saulespuķes Ukrainai: bez Tevis nav uzvaras", kurā ikviens cilvēks, organizācija un darba kolektīvs aicināti sēt saulespuķes un lolot to stādiņus, lai turpinātu izrādīt atbalstu Ukrainai un Ukrainas cilvēkiem tās cīņā pret Krievija...



Komentāri