lv
TbqFV0ZzTDyUan3ji7O1Ek2a6D8tOpXLCIRymI0h
1445717

Drošības politikas eksperte: Arvien vairāk izskatās, ka Krievija ir mazais, bet Ķīna lielais brālis

Drošības politikas eksperte: Arvien vairāk izskatās, ka Krievija ir mazais, bet Ķīna lielais brālis
Krievijas līderis Vladimirs Putins, uzņemot Ķīnas prezidentu Sji Dzjiņpinu vizītē Maskavā, viennozīmīgi centās glaimot un piesaistīt Ķīnu Krievijai, bet arvien vairāk izskatās, ka šajās attiecībās noteicošais spēks jeb lielais brālis ir Ķīna, kas ar šādu vizīti vēlas pasaulei izrādīt savu ietekmīgumu, Latvijas Radio raidierakstā "Drošinātājs" vērtēja Vācijas Māršala fonda Ziemeļu novirziena vadītāja un drošības politikas pētniece Kristīne Bērziņa.
LOSP piedalījies Lietuvas lauksaimnieku piena nozares protestā

Ceturtdien Lauksaimniecības organizāciju sadarbības padomes (LOSP) pārstāvji piedalījās Lietuvas lauksaimnieku nevalstisko organizāciju (NVO) rīkotā protestā pie Lietuvas Seima ēkas, informē LOSP.

Kā norāda LOSP, protestā Lietuvas lauksaimnieku NVO piep...

Monreālas iedzīvotāja no Latvijas Margareta Romans savos 111 gados atceras visu.

Monreālas sievietes padoms 111. dzimšanas dienā? Esi ziņkārīgs, esi pateicīgs, nekad neturi aizvainojumu.

"Man bija ļoti, ļoti laba jaunība," - Kanādas izdevumam Montreal Gazette stāsta Margareta Romans, kura patstāvīgi nodzīvoja līdz 107 gadu vecumam.
I...

Pasākumā «Satiec savu meistaru» piedalīsies 250 meistari

Pasākumā "Satiec savu meistaru", kas noritēs no 31.marta līdz 2.aprīlim, vairāk nekā 250 meistari aicina apmeklēt un iesaistīties meistarklasēs, praktiskajās nodarbībās un lekcijās, lai iepazīstinātu ar dažādiem amatiem un prasmēm, informēja Latvijas N...



Komentāri