lv
BaQAqgEfAyvxwIYodPU2qleeGwganzvjnUqRrPcj
1444012

Finansējums samazināts uz pusi – talantīgais biatlonists Birkentāls tomēr apņēmies nemest plinti krūmos

Finansējums samazināts uz pusi – talantīgais biatlonists Birkentāls tomēr apņēmies nemest plinti krūmos
Sarežģītu sezonu aizvadījis savas paaudzes talantīgākais biatlonists Renārs Birkentāls. Latvijas Biatlona federācijas (LBF) un armijas sporta kluba strīda dēļ palicis bez trenera un nopietna materiālā atbalsta, talsenieks bija tuvu tam, lai beigtu sportista karjeru. Tomēr tagad – dažus mēnešus vēlāk – Birkentāls ir apņēmies nemest plinti krūmos un cīnīties par savu vietu biatlonā. Turklāt nākamā sezona būs jauns izaicinājums, jo tā būs pirmā pēc junioru vecuma.
Kalniņš: Krievija nevar iespaidot ne ukraiņu piesaisti, ne arī notikumus Moldovā

Latvijas Nacionālo bruņoto spēku (NBS) komandieris Leonīds Kalniņš neuzskata, ka Krimas scenārijs var tikt īstenots arī Piedņestrā, lai sadalītu Ukrainas spēkus.

Kalniņš intervijā teica, ka Piedņestrā ir mazskaitlīgi Krievijas spēki - 10 000 vai 15 000 ...

LPV piedāvājums prezidentu ievēlēt aizklātās vēlēšanās izraisa šaubas Saeimā

Saeimas deputātu vidū iezīmējas skepse par "Latvija pirmajā vietā" (LPV) piedāvājumu Valsts prezidentu ievēlēt aizklātās vēlēšanās, deputātiem neiekļaujot attiecīgos grozījumus šodienas Saeimas sēdes darba kārtībā.

Tā kā Satversmes grozījumu projekts ti...

LU profesoru vaino plaģiātā, vēsta žurnāls 'Ir'
Ilggadējais Latvijas Universitātes (LU) senators un Latvijas Zinātņu akadēmijas (LZA) īstenais loceklis Māris Kļaviņš pieķerts plaģiātismā, bet par iespējamu krāpšanos viņa vadītā projektā ierosināts kriminālprocess, ceturtdien raksta žurnāls "Ir&...


Komentāri