lv
aEdbnzIQT9FVg37IylO577SbuuKfvnH7M2UcA9fj
1443500

Jaunās mūzikas grupas un izpildītājus aicina pieteikties konkursā «Hadrons 2023»

Jaunās mūzikas grupas un izpildītājus aicina pieteikties konkursā «Hadrons 2023»
Jau teju 20 gadus "Radio Naba" sadarbībā ar Latvijas Universitātes (LU) Studentu padomi aicina jaunos mūziķus spert pirmos nopietnos soļus vērienīgajā mūzikas pasaulē – attīstīt skatuves prasmes, uzstāties festivālos un veikt ierakstu profesionālā studijā. Pieteikties konkursam var muzikālas apvienības un individuālie izpildītāji līdz 25. aprīlim mājaslapā Hadrons.lv.
Porziņģim rezultatīvs sniegums, bet Wizards turpina zaudēt (+VIDEO)

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis trešdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta spēlē guva 25 punktus, tomēr viņa pārstāvētā Vašingtonas "Wizards" vienība piedzīvoja jau ceturto zaudējumu pēc kārtas.

Vašingtonas klubs ar 1...

Labklājības ministre: Bāriņtiesu reforma ir uzsākta, bet tā neiet viegli

Bāriņtiesu reforma ir uzsākta, bet tā neiet viegli, intervijā Latvijas Televīzijas raidījumam "Rīta panorāma" sacīja labklājības ministre Evika Siliņa (JV).

"Es nedomāju, ka bāriņtiesu likvidācija būtu pareizākais solis, bet tas, ka cilvēki, kas strādā ...

Keris par Kariņu: Badināt veselības aprūpi ir zemiski attiecībā pret latviešiem

Veselības ministre Līga Meņģelsone ir cīnījusies godam, lai kopā ar nozari panāktu adekvātu finansējumu veselības aprūpei no valsts budžeta, vērtējot ministres darba pirmās 100 dienas, sacīja Latvijas Veselības un sociālās aprūpes darbinieku arodbiedrī...



Komentāri