lv
JmMxAEYspp49qYXKVPzP2lsTb1DCxINhbdnjyl0d
1439251

Ko Sji Dzjiņpins meklē Kremlī?

Ko Sji Dzjiņpins meklē Kremlī?
Ķīnas prezidents Sji Dzjiņpins šonedēļ trīs dienas ilgā vizītē apmeklē Krieviju. Pēc tās it kā iecerētas Dzjiņpina sarunas ar Ukrainas prezidentu Volodimiru Zelenski. Kādi ir Ķīnas mērķi, vai tā grasās pastiprināt militāro atbalstu Kremļa agresīvajam karam, vai arī cer kļūt par miera sarunu vedēju starp Krieviju un Ukrainu? Par to Ansis Īvāns raidījumā "Komandcentrs" runā ar Latvijas Ārpolitikas institūta Āzijas pētniecības programmas un Rīgas Stradiņa universitātes Ķīnas studiju centra vadītāju Unu Aleksandru Bērziņu-Čerenkovu.
LPV rosina atgriezties pie aizklātām Valsts prezidenta vēlēšanām
Opozīcijas partija ''Latvija pirmajā vietā'' (LPV) ar grozījumiem Satversmē un Valsts prezidenta ievēlēšanas likumā rosina Valsts prezidentu ievēlēt aizklātās vēlēšanās.
Latvijas basketbola līgā izslēgšanas turnīrs sāksies aprīļa pirmajā pusē
"Pafbet" Latvijas Basketbola līgas (LBL) izslēgšanas turnīrs sāksies aprīļa pirmajā pusē, informē Latvijas Basketbola savienība (LBS).
Klusā daba, klusais gleznotājs. Saruna ar Imantu Vecozolu
"Manā uztverē glezniecība ir noslēpumu pilna, un tie noslēpumi dodas rokā tikai tam, kas cīnās, māksliniekam ir jācīnās," LTV raidījumā "Kultūrdeva" spriež gleznotājs Imants Vecozols. Latvijas Nacionālajā mākslas muzejā atklāta viņa retrospektīvā izstā...


Komentāri