lv
CFRpRdyDN8IY1sgoqxqIpRzKCLc8nn53WEWTVTvz
1437213

Diasporas atbalsts Ukrainai – no praktiskas palīdzības līdz vēstulei Baidenam

Diasporas atbalsts Ukrainai – no praktiskas palīdzības līdz vēstulei Baidenam
Diaspora visā pasaulē, bet jo aktīvi Kanādā, Amerikā, Austrālijā un Jaunzēlandē, tāpat arī lielā daļā Eiropas, tostarp Zviedrijā, atbalsta Ukrainu un ukraiņus jau kopš Krievijas iebrukuma sākuma. Latvieši ir tie, kuri nereti arī vietējiem mītnes zemēs skaidro notiekošo no sava skatu punkta, jo nereti vietējiem šis karš var šķist tāls un viņus neskarošs. Diasporas pārstāvji Latvijas Radio raidījumā "Globālais latvietis. 21. gadsimts" norādīja – latviešiem pasaulē notiekošais Ukrainā nav vienaldzīgs.
Trešdien debesis būs pelēcīgas

Meteoroloģiskie laika apstākļi Latvijā trešdien lielus pārsteigumus nenesīs - debesis būs pelēcīgas, vietām nedaudz uzlīs, vienīgi valsts austrumu daļā mākoņi brīžiem izklīdīs, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs (LVĢMC).

Vējš l...

Austrumu robežas izbūve: darbiniekiem jāstrādā līdz krūtīm ūdenī

Darbi austrumu robežas izbūvē kļuvuši ātrāki, intervijā aģentūrai LETA sacīja VAS "Valsts nekustamie īpašumi" (VNĪ) valdes priekšsēdētājs Renārs Griškevičs.

"Būvnieks ir mobilizējis resursus, tempi tiek uzņemti un ir ātrāki, nekā bija sākumā. Sarežģījum...

Šodien stājas spēkā valsts 2023.gada budžets

Šodien stājas spēkā Saeimā pieņemtais un Valsts prezidenta Egila Levita izsludinātais likums "Par valsts budžetu 2023.gadam un budžeta ietvaru 2023., 2024. un 2025.gadam".

Saskaņā ar valdības sākotnēji virzīto variantu 2023.gada valsts konsolidētā budže...



Komentāri