lv
i8mM2DsWp6ww04nupC9UznCLKXNtMUttw6pxDKDt
1435702

'Mūs brauca skatīties no NHL' – aug 'Zemgale'/LLU ambīcijas 'Mestis' līgā

'Mūs brauca skatīties no NHL' – aug 'Zemgale'/LLU ambīcijas 'Mestis' līgā
Pērnvasar Latvijas čempione hokejā "Zemgale"/LLU spēra soli nezināmajā un pievienojās Somijas otrās spēcīgākās līgas dalībniecēm, šajā turnīrā kļūstot par vienīgo ārzemju komandu. Lai gan sezonas laikā nācās noslīdēt pat līdz pēdējai vietai, noslēdzošajos mēnešos bija vērojams uzlabojums. "Bijām komanda, pret kuru grūti spēlēt," akcentē kluba direktors Aivars Zeltiņš, kurš piebilst – Jelgavas vienības spēlētājus braukuši lūkoties skauti pat no Nacionālās hokeja līgas (NHL).
Valstsvīru izvēlē daudzi pilsoņi ir bezatbildīgi. Kā izvēlēties, ja tikai sola?

Likumdevēju izvēlē daudzi Latvijas pilsoņi rīkojas bezatbildīgi, šāda nostāja pausta Latvijas Politiski represēto apvienības (LPRA) šodien pieņemtajā rezolūcijā.

LPRA vērtējumā, ir ticis sasniegts "Sibīrijas sapnis atgriezties mājās un dzīvot savā neatk...

Rīgas ielu remontdarbu plānošanā talkā nāk mākslīgais intelekts

Lai precīzi plānotu ielu un ceļu remontus, atjaunošanu un uzturēšanu, Rīgā, kā pirmajā no Latvijas pilsētām, izmantota Skandināvijā radīta un plaši izmantota jaunākās paaudzes tehnoloģija - “Vaisala's RoadAI” programma - kas ar mākslīgā intelekta palīd...

Baltijas biržās otrdien lielākais apgrozījums Ignitis grupe akcijām

Baltijas biržās otrdien lielākais apgrozījums bija ar Lietuvas enerģētikas uzņēmuma "Ignitis grupe" akcijām, liecina tirdzniecības dati.

Ar "Ignitis grupe" akcijām veikti 283 darījumi par 300 596 eiro. Vērtspapīru kontus mainīja 14 789 akcijas, kuru cen...



Komentāri