lv
kWDUQgMv6VgkZrGybgdWtTKQN2ik5i0sszzuF693
1433931

Rīgas velomaratons tiek pārcelts uz septembri remontdarbu dēļ

Rīgas velomaratons tiek pārcelts uz septembri remontdarbu dēļ

"Toyota" Rīgas velomaratons no 4.jūnija pārcelts uz 17.septembri remontdarbu dēļ, informē Latvijas Riteņbraukšanas federācija (LFF).

Lēmums pieņemts saistībā ar plašajiem remontu darbiem "Rail Baltica" dzelzceļa izbūvē, ka arī pēc konsultēšanās ar Rīgas domes Satiksmes departamentu, būvdarbu veicēju SIA "Binders", Valsts policiju.

Rīgas velomaratona trase tiek plānota pa iepriekšējo gadu maršrutu ar starta un finiša vietu 11.Novembra krastmalā.

Plānots, ka līdz 17.septembrim aktīvie būvdarbi Ģenerāla Radziņa krastmalā tiks pabeigti un organizatoriem būs iespēja sacensības rīkot ierastajā trasē.

Kariņš vēlas novirzīt papildu finansējumu veselības un izglītības nozarēm

Ministru prezidents Krišjānis Kariņš (JV) ir uzdevis visām ministrijām pārskatīt izdevumus, lai rastu nepieciešamo papildu finansējumu veselības aprūpes un izglītības nozarēm, pavēstīja premjera birojā.

Ministru prezidents 2023.gada budžeta pieņemšanas...

Jānis Jaks palīdzēs Latvijas izlasei pasaules čempionātā Rīgā

Rezultatīvu sezonu Čehijā aizvadījušais aizsargs Jānis Jaks piekritis palīdzēt Latvijas izlasei maijā Rīgā gaidāmajā pasaules čempionātā, informē Latvijas Hokeja federācija (LHF).

Litvīnovas "Verva" aizsargs Jaks šajā sezonā 47 Čehijas ekstralīgas regul...

Acu ārste: Aklumu izraisošās glaukomas pazīmes ir viltīgas un ne vienmēr «aizved» pie ārsta
Nereti glaukomu, kas, cilvēkam nemanot, var izraisīt aklumu, pacientiem atklāj nejauši parastas acu ārsta apskates laikā, jo slimības pazīmes mēdz būt viltīgas un ne vienmēr aizved pacientu līdz ārstam, Latvijas Radio 2 padomu ciklā "Dzīvo vesels" skai...


Komentāri