lv
kKhsamfDu0mWVIgWmr1LGlzLwj1LiDJFIkF9zvUA
1433260

Par krāpšanos LSBL bronzas mačā lūdz izvērtēt tiesnešu un trenera darbu

Par krāpšanos LSBL bronzas mačā lūdz izvērtēt tiesnešu un trenera darbu

Par "Jūrmala" komandas krāpšanos "Pullman" Latvijas Sieviešu basketbola līgas (LSBL) spēlē par bronzas godalgu LSBL direktore Līga Goldmane aicinājusi Latvijas Basketbola savienību (LBS) izvērtēt gan tiesnešu, gan Jūrmalas vienības trenera Andra Steļmaha darbu attiecīgajā mačā, teikts LBS paziņojumā.

Nedēļas nogalē norisinājās LSBL finālčetrinieka turnīrs, kurā "Jūrmala" tika pie bronzas godalgām, ar rezultātu 65:57 pārspējot "Jelgavu".

Pēc spēles"Jelgavas" basketbolistes sociālajos tīklos publicēja video fragmentus no mača tiešraides, kuros redzams, ka uzvarētāju rindās vairākas reizes soda metienus izpildīja cita spēlētāja, nevis tā, pret kuru tika pārkāpti noteikumi.

"Nav šaubu, ka visiem spēles dalībniekiem jāievēro basketbola noteikumu burts un gars. Atgādinu, ka spēles laikā par noteikumu ievērošanu atbild spēles tiesneši, kuru pienākumus ir arī sekot, kuram spēlētājam jāizpilda soda metieni," LBS paziņojumā citēta Goldmane.

Tāpat Goldmane norādīja, ka par attiecīgo situāciju ir informējusi LBS Tiesnešu komisijas vadītāju Kristapu Konstantinovu, lūdzot izvērtēt spēles tiesnešu darbības kvalitāti, kā arī LBS Treneru komisiju par "Jūrmalas" trenera Steļmaha rīcību, kas neatbilst Godīgas spēles principiem.

Tikmēr par LSBL čempionēm kļuva "Pullman" "Rīgas Stradiņa universitātes" otrā komanda (RSU-2), kas izšķirošajā cīņā ar 95:70 uzvarēja "Ventspili".

Porziņģis atgriezīsies "Wizards" sastāvā spēlē ar "Magic"

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis pirmdien atgriezīsies Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Vašingtonas "Wizards" sastāvā, lai aizvadītu maču ar Orlando "Magic", pirmdien savā "Twitter" kontā ziņo raidsabiedrības NBC žurnālists Čei...

Indriksone Ventspils brīvostas valdes locekļa amatu uztic partijas biedam Zariņam
Ministru kabinets otrdien, 21. martā, atbalstīja ekonomikas ministres Ilzes Indriksones (NA) priekšlikumu atbrīvot no Ventspils brīvostas valdes locekļa amata Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) direktoru Kasparu Rožkalnu, viņa vietā ost...
Finanšu analītiķis: Auto līzings ir viena no lielākajām vidusslāņa finansiālajām problēmām
Bieži vien cilvēki izvēlas iegādāties dārgākus auto, nekā patiesībā var atļauties, savu lēmumu pamatojot ar to, ka tas ir ieguldījums nākotnei. Patiesībā auto līzings ir viena no vidējā slāņa iedzīvotāju lielākajām finansiālajām problēmām, jo auto iegā...


Komentāri