lv
zItYmr858ddB7dkjxhToEnDNnJ7TlPAWsDaq3ZF8
1432302

Swedbank Mājokļu pieejamības indekss – kas notiek ar nekustamajiem īpašumiem Latvijā?

Swedbank Mājokļu pieejamības indekss – kas notiek ar nekustamajiem īpašumiem Latvijā?
Augstā inflācija un Ukrainas kara radītie satricinājumi aizvadītajā gadā būtiski ietekmējuši arī mājokļu tirgu. "Swedbank" mājokļu pieejamības indekss liecina, ka iedzīvotājiem kļūst arvien grūtāk atļauties mājokļa iegādi. Dzīvokļu cenas ir augušas straujāk nekā algas, turklāt procentu likmju kāpums sadārdzina aizņemšanos. Lai arī šī brīža ekonomiskie apstākļi var radīt daudz jautājumu un izaicinājumu, Latvijas iedzīvotāji turpina ne vien sapņot, bet arī iegādāties un būvēt mājokļus. "Swedbank" dati rāda, ka, salīdzinot ar 2022. gada nogali, šī gada pirmajos mēnešos interese par mājokļu iegādi augusi par 30%. Salīdzinot ar situāciju pirms gada, aktivitāte gan sarukusi par 17%.
Vai svētku var būt par daudz? Hokeja čempionāta spēlēm Rīgā pieticīgs biļešu noieta temps
Svētku nekad nevar būt par daudz, vai tomēr var? Latvija pēdējo trīs gadu laikā uzņems jau otro pasaules čempionātu hokejā. 2006. gadā, kad turnīrs pirmo reizi norisinājās Rīgā, tie bija svētki. Nebijis pasākums, neizsīkstošs fanu atbalsts Latvijas hok...
Būtiski pieaudzis VDD lūgumu skaits tiesībsargam vērtēt iedzīvotāju izteikumus

Pērn būtiski pieaudzis Valsts drošības dienesta (VDD) lūgumu skaits tiesībsargam vērtēt materiālus, kas saistīti ar vārda brīvības robežu noteikšanu iedzīvotāju izteikumos, liecina tiesībsarga ziņojums par 2022.gadu.

Ziņojumā uzsvērts, ka milzīgs trieci...

Ķirsis: Rīgas ielu atjaunošanā katru gadu būtu jāiegulda 45 miljoni eiro

Lai uzturētu Rīgas ielas atbilstošā stāvoklī, katru gadu būtu jāiegulda aptuveni 45 miljoni eiro, intervijā Latvijas Radio otrdienas rītā teica Rīgas domes priekšsēdētāja vietnieks Vilnis Ķirsis (JV).

Viņš norādīja, ka Rīgas dome "esot ar modernu tehnol...



Komentāri