lv
Vzv7MG3OwMlJcASkvcpH1Bk5XhM4vNp3lcmlp6XX
1429186

Miljonārs Ķirsons nesmādē maltīti par 1,80 eiro

Miljonārs Ķirsons nesmādē maltīti par 1,80 eiro

Viens no Latvijas slavenākajiem uzņēmējiem miljonārs Gunārs Ķirsons manīts, žigli ieturot vakariņas savā ātrās ēdināšanas restorānā "Cherry Fix," raksta žurnāls "Kas Jauns".

Spriežot pēc kārbas, kas viņam bija priekšā miljonārs Gunārs Ķirsons mielojās ar pelmeņiem, biezpiena bumbiņām vai vistas gaļu, kas nopērkama par 1,80 eiro. Tikpat labi kārbā varētu būt bijuši vistu spārniņi, kas maksā 3,60 eiro par porciju.

2022. gada vasarā ēdināšanas uzņēmuma AS "Lido" dibinātājs Gunārs Ķirsons izveidoja jaunu ātrās ēdināšanas tīklu "Cherry Fix".

Ķirsons stāsta, ka ideja par "Cherry Fix" radās pandēmijas laikā, kad nācās slēgt visus klātienes restorānus un viss ēdināšanas bizness nonāca uz iznīcības sliekšņa, tomēr izdevies ne tikai saglabāt "Lido", bet arī sākt domāt par jauniem biznesa virzieniem.

Kā atklāj Ķirsons, šajā projektā viņš iesaistījis gan savu mazdēlu Albertu Ķirsonu, gan Jūlija Krūmiņa mazdēlu Edgaru Krūmiņu, gan vairākus citus jauniešus.

"Cherry Fix" izstrādāta ēdienkarte tā, lai ēdiens atbilstu mūsdienu cilvēka vajadzībām, un tiktu nodrošināts veselīgs, garšīgs un kvalitatīvs ēdiens. "Gribam pierādīt, ka ātrās ēdināšanas produkti var būt kvalitatīvi, bet nebūt pārlieku dārgi, tas nozīmē, ka tie tautai būs pieejami par saprātīgu cenu," stāsta Ķirsons.

Ar skatu uz jaunu kvalifikācijas ciklu Latvijas futbola izlase dodas aizvadīt pārbaudes spēli Īrijā
Latvijas futbola valstsvienība pirmdien devās uz Īriju, kur galvenā trenera Daiņa Kazakeviča vadītā komanda trešdien pret mājinieku valstsvienību aizvadīs pārbaudes spēli. Savukārt nākamo otrdien Velsā pret mājiniekiem latviešus gaidīs pirmā spēle Eiro...
Latvijā fiksē arvien vairāk sankciju pārkāpumu un apiešanas mēģinājumu
Pērn Latvijas muitnieki uzmanību pievērsa luksusa precēm un kokmateriāliem, bet šogad biežāk jāpārbauda kravas ar precēm, ko var izmantot, piemēram, raķetes izgatavošanai. Šogad muitā kopumā jau 500 gadījumos radušās aizdomas par Krievijai noteikto san...
Diskusijā pārrunās ar tuberkulozes saslimstības pieaugumu

Latvijas Tuberkulozes apkarošanas biedrība sadarbībā ar Rīgas Austrumu klīniskās universitātes slimnīcas (RAKUS) stacionāra "Tuberkulozes un plaušu slimību centrs" (TPSC) plaušu slimību speciālistiem 23.martā organizēs publisku starpnozaru diskusiju, l...



Komentāri