lv
fup20PMLGFfbd6F0cymZuaKgFoE3EuRI6YZWbhOU
1428944

«Z-Scars» atgriežas apritē (+VIDEO)

«Z-Scars» atgriežas apritē (+VIDEO)

Grupas “Z-Scars” komanda pēc četru gadu pārtraukuma ir nolēmuši atgriezties Latvijas mūzikas apritē, informē Sabiedrisko attiecību speciāliste, menedžere Liene Kiviča.

Pastiprināta klausītāju un koncertu rīkotāju interese ir pamudinājusi grupu ierakstīt jaunu albumu ar sešām jaunām dziesmām. Pirmā dziesma "Es Tevi mīlu" (mūzika, teksts: Andris Kivičs) pie klausītājiem nonāks jau 2023.gada martā, kam sekos vēl divi singli līdz albuma iznākšanai septembrī. Dziesmas vēstījums ir pateicība par to, ka ir kāds, ko mīlēt, ir vieta, kur patverties no apjukuma, kāds pasaulē valda šobrīd.

Albums tiks ieturēts “vecā, labā” “Z-Scars" tradīcijās. Dziesmas saturiski ir par galveno šajā dzīvē - smeldzīgas balādes, kur “Z-Scars” rokrakstu var atpazīt pēc fūzētu ģitāru himniskiem piedziedājumiem un pantiem ar ļoti personisku vēstījumu.

Artgādināsim, ka grupā “Z-Scars” muzicē Andris Kivičs, Reinis Briģis, Māris Ozoliņš un Oskars Bahmanis.

Grupas pirmais atgriešanās koncerts paredzēts 2023.gada 1.aprīlī Valmierā, “Multiklubā”.

Mūzikas akadēmijā ieskandina Jāzepa Vītola 160. jubilejas gadu
Svētdien Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijā norisinājās Jāzepa dienas svētku koncerts, kurā piedalījās akadēmijas simfoniskais orķestris, jauktais koris un solisti. Un kā teica akadēmijas rektors, profesors Guntars Prānis – "Vītola diena ir kā sk...
Tukumā aiztur dzērājšoferi – recidīvistu

Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Rietumzemgales iecirkņa amatpersonas Tukumā fiksējot ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumu, aiztuēja meklēšanā izsludinātu vīrieti, kurš jau piekto reizi pieķerts vadām transportlīdzekli alkohola reibumā bez aut...

Šodien Latvijā pārspēti gaisa temperatūras rekordi

Pirmdien augstākā gaisa temperatūra reģistrēta Skrīveros, kur gaiss iesilis līdz plus 14,6 grādiem, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) publiskotie dati.

LVĢMC vēsta, ka pirmdien septiņās novērojumu stacijās pārspētas 20....



Komentāri