lv
WKcgY1AwuD8N0MNg2g5fFD8isWJOwD7cSWuNxQpE
1421042

Vienmēr būsi mans smaids! Roberto paziņo sēru vēsti: mirusi viņa mūža mīlestība

Vienmēr būsi mans smaids! Roberto paziņo sēru vēsti: mirusi viņa mūža mīlestība
Sardīnijā dzimušais itālis Roberto Meloni, kurš par savu dzīvesvietu vairāk kā 20 gadus sauc Latviju, sociālajos tīklos šodien paziņoja sēru vēsti. Mūžībā ir devusies viņa mamma. Iecienīto mūziķi ar līdzjūtības vēlējumiem atbalsta daudz pašmāju slavenību.

"Sveika mamma, tu vienmēr būsi mans smaids." atvadu vārdus teic Roberto.

Roberto savulaik intervijā Latvijas presei tika atzinis - itāļu vīriešu saikne ar māti ir ļoti spēcīga un itāļu vīrieši savu ģimeni veido vēlāk nekā latvieši.

"Itālijā vīrieši ir citādi - viņi ilgāk paliek mājās, ar saviem vecākiem. Piemēram, mans vecākais brālis apprecējās tikai 39 gadu vecumā, un tas skaitās normāli. Es domāju, ka tas ir ļoti labi, jo ģimenes ir stipras," sarunā ar kādreizējo izklaides portālu Mango nu jau pirms vairāk nekā 10 gadiem stāstīja Roberto

"Mamma ir ļoti svarīgs manas dzīves elements. Itāļiem pat ir tāds teiciens - itāļu vīrieša lielā mīla ir mamma," atklāts bija dziedātājs.

Roberto mammai bija 85 gadi; viņš ir jaunākais no pieciem bērniem ģimenē.

Pērn saņemti 640 iesniegumi par veselības aprūpes kvalitāti

Veselības inspekcija (VI) pagājušajā gadā saņēmusi 640 iesniegumu par veselības aprūpes kvalitāti, intervijā aģentūrai LETA atzina iestādes vadītāja Anita Slokenberga.

Viņa VI salīdzināja ar lakmusa papīru, jo visi iesniegumi, zvani no iedzīvotājiem rak...

Apgrūtināta braukšana uz vietējiem autoceļiem Latvijas ziemeļu un austrumu daļā

Svētdienas rītā sniega un apledojuma dēļ apgrūtināta braukšana ir uz vietējiem autoceļiem Latvijas ziemeļu un austrumu daļā, pavēstīja "Latvijas valsts ceļu" pārstāvji.

Apgrūtināta braukšana uz vietējiem autoceļiem ir Aizkraukles, Alūksnes, Cēsu, Gulben...

Svētdien Latvijas dienvidos gaiss iesils līdz +10 grādiem

Svētdien Latvijas dienvidos gaiss iesils līdz +10 grādiem, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra informācija.

Centrā informē, ka diena būs mākoņaina, taču brīžiem, skaidrojoties debesīs, uzspīdēs arī saule. No rīta dažviet, galveno...



Komentāri