lv
kVh4HrDBuMJuLilL4WfbambxFUpBcXrbWDIOFAH0
1418897

Porziņģis izlaidīs Wizards spēli pret Kings.Kāds ir iemesls?

Porziņģis izlaidīs Wizards spēli pret Kings.Kāds ir iemesls?

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis sestdien slimības dēļ izlaidīs Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Vašingtonas "Wizards" maču pret Sakramento "Kings", pavēstīja latvieša pārstāvētā vienība.

"Wizards" paziņojumā norādīts, ka Porziņģim laukumā liegs doties saslimšana, kas nav saistīta ar Covid-19.

Porziņģis piektdien Klīvlendā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē guva 20 punktus Vašingtonas "Wizards" zaudējumā.

Porziņģis 20 punktiem pievienoja arī deviņas atlēkušās bumbas, taču pārāka šajā spēlē savā laukumā ar 117:94 (31:24, 30:20, 23:30, 33:20) bija Klīvlendas "Cavaliers".

Porziņģis, laukumā pavadot 31 minūti un 41 sekundi, grozā raidīja sešus no 11 divpunktu metieniem, vienu no pieciem tālmetieniem un visus piecus soda metienus. Latvieša rēķinā arī trīs rezultatīvas piespēles, divas pārtvertas bumbas, divi bloķēti metieni, četras kļūdas un viena piezīme, kā arī +/- rādītājs -8.

Porziņģis šosezon palīdzējis "Wizards" 60 mačos, kuros laukumā vidēji pavadījis 32,7 minūtes, guvis 22,8 punktus, izcīnījis 8,5 atlēkušās bumbas un bloķējis 1,6 pretinieku metienus.

Vašingtonas vienība ar 32 uzvarām 70 spēlēs ieņem 12.vietu Austrumu konferences turnīra tabulā.

Šoruden pārcels 'briesmīgā stāvoklī' esošos Matīsa un Gogoļa ielu policijas iecirkņus, sola Ruks
Lai atbrīvotos no "briesmīgā stāvoklī" esošām telpām, līdz rudenim iecerēts apvienot Valsts policijas (VP) pašreizējos Rīgas Centra rajona un Latgales priekšpilsētas iecirkņus, un pārcelt tos uz jaunām telpām citviet – to raidījumā "Kāpēc" at...
Gutkovskis gūst vārtus uzvarētā Polijas ekstraklases spēlē

Latvijas futbola izlases uzbrucējs Vladislavs Gutkovskis sestdien guva vārtus Polijas ekstraklases 25.kārtas spēlē un sekmēja līdervienības Čenstohovas "Rakow" uzvaru.

"Rakow" savā laukumā ar rezultātu 4:1 (1:1) pārspēja "Cracovia".

Viesu komanda izvirz...

Latvijas austrumu daļā upēs ūdenslīmenis turpinās paaugstināties arī nākamnedēļ

Latvijas austrumu daļā upēs ūdenslīmenis turpinās paaugstināties arī nākamnedēļ, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra publiskotā informācija.

Centrā atzīmē, ka aizvadītajā diennaktī ūdenslīmenis Latvijā pārsvarā turpināja paaugsti...



Komentāri