lv
3pjJKY3Na3iE6DES3nmesS69sSXUU9319quuEkrA
1416493

Ķīna demonstrē lielākas ambīcijas ārpolitikā. Ar ko zīmīga prezidenta Sji Dzjiņpina pārvēlēšana amatā?

Ķīna demonstrē lielākas ambīcijas ārpolitikā. Ar ko zīmīga prezidenta Sji Dzjiņpina pārvēlēšana amatā?
10. martā komunistiskās Ķīnas prezidents Sji Dzjiņpins oficiāli tika apstiprināts amatā uz trešo pilnvaru termiņu. Lai gan to nevarētu saukt par būtisku pagrieziena punktu Ķīnas iekšpolitikā, bet drīzāk jau 2012. gadā uzņemtā kursa turpinājumu, izmaiņas vērojamas Ķīnas retorikā par ārpolitiku – no "skatāmies no malas" uz "uzdrošināmies cīnīties", Latvijas Radio raidījumā "Divas puslodes" vērtēja Rīgas Stradiņa universitātes Politikas zinātnes doktorantūras vadītāja, Ķīnas studiju centra direktore, Latvijas ārpolitikas institūta Āzijas programmas direktore Una Aleksandra Bērziņa-Čerenkova.
«Piemest» uzņēmējiem, kuri nodarbina reemigrantus. Vai tas veicinās atgriešanos no ārzemēm?
Vērtējot reemigrantu dzīves un darba iespējas Latvijas reģionos, no pašvaldībām izskan viedoklis, ka ir nepieciešams atbalsts reemigrācijas veicināšanai. Valsts tagad plāno līdzfinansēt jaunas darba vietas reģionos gan reemigrantiem, gan iekšējiem migr...
TIEŠRAIDE: Pasaules kausa posms biatlonā. Rastorgujevs startē iedzīšanas distancē
Latvijas biatlona izlases līderis Andrejs Rastorgujevs sestdien Norvēģijā pretendē uz godalgotu vietu Pasaules kausa sezonas pēdējā posmā 12,5 kilometru iedzīšanas distancē. Sacensības tiešraidē var redzēt LTV7 un replay.lv.
Bertāns iemet abus izdarītos tālmetienus, Mavericks uzvar pašā galotnē (+VIDEO)

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns piektdien guva sešus punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā, palīdzot Dalasas "Mavericks" vienībai izbraukumā pieveikt Losandželosas "Lakers".

"Mavericks" uzvarēja ar 111:110 (29:33, 33:21, 27:26, 22:30...



Komentāri