lv
p5nLafysbtJIQytzvgwsWiUhhHplgGlbIUjVO7xu
1407608

TTT Rīga basketbolistēm uzvara Baltijas līgas spēlē Klaipēdā

TTT Rīga basketbolistēm uzvara Baltijas līgas spēlē Klaipēdā

"TTT Rīga" basketbolistes ceturtdien savā laukumā izcīnīja pārliecinošu uzvaru "Betsafe" Baltijas Sieviešu basketbola līgas (BSBL) spēlē.

Rīdzinieces ar 103:50 (19:11, 32:12, 31:14, 21:13) sagrāva Šauļu "Vilmeras".

Uzvarētāju labā 22 punktus un desmit atlēkušās bumbas sakrāja Dikeija Koena, pa 16 punktiem guva Vanesa Jasa, kurai arī piecas rezultatīvas piespēles, un Emīlija Košla, kuru izcēlās ar septiņām pārtvertām bumbām. 12 punktus sakrāja Kate Vilka, kurai arī piecas atlēkušās bumbas un sešas rezultatīvas piespēles, un Ilze Jākobsone, kuras kontā piecas rezultatīvas piespēles.

Šauļu komandā rezultatīvākā ar 16 punktiem, piecām rezultatīvām piespēlēm un astoņām kļūdām bija Morgena Lenehena, bet latviete Rūta Stiprā laukumu atstāja ar astoņiem punktiem un piecām atlēkušajām bumbām.

"TTT Rīga" ar 15 uzvarām 22 mačos turnīra tabulā atrodas ceturtajā vietā, bet "Vilmeras" ar bilanci 6-16 12 komandu konkurencē ierindojas devītajā vietā.

Lietuvu turnīrā pārstāv Viļņas "Kibirkštis", Klaipēdas "Neptūnas", Kauņas "Aistes-LSMU", Šauļu "Vilmeras" un Klaipēdas "LCC Starptautiskā universitāte", no Latvijas komandām sacenšas "Rīgas Stradiņa universitāte" (RSU), "Liepāja"/LSSS, "Daugavpils Universitāte" (DU), "Rīga Juniores"/LU un "TTT Rīga", bet Igauniju turnīrā pārstāv "Audentes" un "TalTech".

12 komandas līdz marta vidum aizvada divu apļu turnīru. Pirmās vietas ieguvējas kvalificēsies finālčetrinieka turnīram, bet turpmāko septiņu vietas ieguvējas divu spēļu sērijās cīnīsies par trim vietām "Final 4".

Pagājušajā sezonā par čempionēm kļuva "TTT Rīga" basketbolistes.

Pirmo reizi uz Latvijas futbola izlasi izsaukts pussargs Dašķevičs

Pussargs Eduards Dašķevičs pirmo reizi karjerā saņēmis izsaukumu uz Latvijas nacionālo futbola izlasi, vēsta Latvijas Futbola federācija (LFF).

Martā pēc treniņnometnes Latvijas vīriešu futbola izlase aizvadīs pārbaudes spēli ar Īriju, kas izbraukumā pa...

Kazakevičs izstāsta, kādā gadījumā EČ kvalifikācijas cikls būs veiksmīgs

Latvijas vīriešu futbola izlase būs aizvadījusi veiksmīgu 2024.gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas ciklu, ja spēs tikt pie punktiem mačos pret nomināli spēcīgākajiem pretiniekiem, preses konferencē teica Latvijas valstsvienības galvenais treneris Da...

Rinkēvičs: Nepieļaujami, ka Eiropas Padomes struktūrās strādā Krievijas pilsoņi

Nav pieļaujams, ka Eiropas Padomes (EP) struktūrās strādā Krievijas pilsoņi, uzsvēra Latvijas ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs (JV), kurš šodien tikās ar EP ģenerālsekretāri Mariju Pejčinoviču Buriču.

Nav pieļaujams, ka Eiropas Padomes (EP) struktūrās ...



Komentāri