lv
tewk4s0sdqdeF3Kp1WXskm3KINlZw0JIX9M37R0q
1404996

Latvijas hokeja leģenda Irbe palīdzēs izlasei pasaules čempionātā

Latvijas hokeja leģenda Irbe palīdzēs izlasei pasaules čempionātā

Latvijas hokeja izlases treneru korpusā iekļauts arī bijušais vārtsargs Artūrs Irbe, ziņo Latvijas Hokeja federācija (LHF).

Valstsvienības galvenais treneris šī gada pasaules čempionātā, kas norisināsies Rīgā un Tamperē, joprojām būs Harijs Vītoliņš. Tāpat kā iepriekšējā čempionātā viņa asistenti būs Artis Ābols un Raimonds Vilkoits, bet treneru štābu papildinājuši Irbe (vārtsargu treneris), Lauris Dārziņš un Peteri Nummelins, vēsta LHF.

Kā zināms, šīs sezonas divos izlašu pārtraukumos Dārziņš un Nummelins jau asistēja Vītoliņam.

Kopīgus ledus treniņus nacionālā izlase uzsāks 3.aprīlī. Valstsvienības kandidātu sarakstu šodien apstiprināja LHF valdes sēdē, bet sastāvu, kurš uzsāks treniņnometni, LHF nosauks marta beigās.

Latvijas nacionālā hokeja izlase, gatavojoties pasaules čempionātam Rīgā, kopumā aizvadīs septiņas pārbaudes spēles.

6. un 7.aprīlī Daugavas stadionā gaidāmi mači pret Polijas izlasi, bet 22. un 23.aprīlī viesos Latvijas valstsvienība tiksies ar Lielbritāniju.

Savukārt "Arēna Rīga" 28. un 29.aprīlī Latvija cīnīsies ar Šveices komandu, bet sagatavošanās posmu noslēgs ar vienu spēli viesos pret Dānijas hokeja izlasi.

Latvijas izlases kandidātu sarakstā iekļauti 53 spēlētāji - septiņi vārtsargi, 19 aizsargi un 27 uzbrucēji.

Vicemērs vēlas izveidot leģionāru ielu vai skvēru Rīgā

Rīgas domes vicemērs Edvards Ratnieks (NA/LRA) rosinās Rīgas vietvārdu un pilsētvides objektu nosaukumu komisiju izveidot Rīgā skvēru vai nodēvēt ielu Latviešu leģionāru piemiņai.

Kā informēja Ratnieks, esot nepieciešams turpināt skaidrot Latvijas vēstu...

Sākts kriminālprocess! Par armijas pārtikas iepirkumu aizturētas 3 personas

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) par bruņoto spēku pārtikas iepirkumu sācis kriminālprocesu un aizturējis trīs personas.

Ceturtdien KNAB vairākos objektos Rīgā un citviet Latvijā veica kriminālprocesuālās darbības, tai skaitā 14 tiesa...

Burkānu un sīpolu cenām vairs nav gaidāms kāpums

Sīpolu un burkānu cenas, salīdzinot ar pagājušo gadu, pieaugušas par vairākiem desmitiem procentu, taču tuvākajā laikā vairs nav gaidāms to kāpums, sacīja Latvijas Augļu un dārzeņu tirgotāju asociācijas (LADTA) valdes priekšsēdētājs Uldis Jaunzems.

Viņš...



Komentāri