lv
MVjvOZv7VPxBqOpck6XRCAgWOWa5S1ym5ImGBMlm
1404059

«Šoferu visatļautība dzen izmisumā.» Pagalmu Rīgā jau gadiem izmanto sastrēgumu apbraukšanai

«Šoferu visatļautība dzen izmisumā.» Pagalmu Rīgā jau gadiem izmanto sastrēgumu apbraukšanai
Viens no intensīvāk noslogotajiem pagalmiem Rīgā atrodas Dzirciema ielā 24. Te ceļazīmes netiek ievērotas un autovadītāji traucas tam cauri, jo šādi atraduši veidu, kā apbraukt satiksmes sastrēgumus. "Šoferu visatļautība dzen izmisumā," saka vietējie iedzīvotāji. Viņi saskaitījuši, ka saspringtākajās rīta un vakara stundās cauri pagalmam izbrauc vidēji 200 līdz 300 automašīnu. Gan apsaimniekotājs, gan policija atzīst, ka situācija patiesi nav pieņemama. Lai gan piecus gadus nav risinājuma, kas dotu rezultātu, tomēr atbildīgajās iestādēs solīts meklēt veidus, kā atturēt autovadītājus no traukšanās cauri šim pagalmam, vēstīja Latvijas Televīzijas raidījums "4. studija".
Gadu pēc depozīta sistēmas ieviešanas lauku veikalos aizvien grūti pierast pie neērtībām
Depozīta sistēma Latvijā darbojas jau vairāk nekā gadu. Kā apgalvo SIA "Depozīta Iepakojuma Operators" (DIO), iepakojumu nodošana jau kļuvusi par stabilu paradumu sabiedrības ikdienā – sistēmu izmanto 93% Latvijas mājsaimniecību, savukārt regulāri dep...
Bertāns gūst 6 punktus un bloķē divus pretinieku metienus (+VIDEO)

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns trešdien guva sešus punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā, palīdzot Dalasas "Mavericks" vienībai papildlaikā pieveikt savu bijušo komandu Sanantonio "Spurs".

Mačs notika Sanantonio kluba laukumā un māj...

Balcers piedalās abos komandas vārtos AHL, bet neglābj no zaudējuma (+VIDEO)

Latvijas hokejists Rūdolfs Balcers trešdien Amerikas Hokeja līgas (AHL) mačā atzīmējās ar gūtiem vārtiem un rezultatīvu piespēli, tomēr viņa pārstāvētā Sirakjūsas "Crunch" vienība viesos piekāpās Eduarda Tralmaka klubam Providensas "Bruins".

"Bruins" bi...



Komentāri