lv
CbLI9jMqsBg1GZxbnOc1d4y5RrNfb9RnTjBxZr8A
1398261

Stefans Jugels: Latvijas eksporta augstie rādītāji – īstermiņa veiksmes stāsts vai ilgtermiņa stratēģija?

Stefans Jugels: Latvijas eksporta augstie rādītāji – īstermiņa veiksmes stāsts vai ilgtermiņa stratēģija?
Par spīti pēdējo trīs gadu globālajiem satricinājumiem – no pandēmijas līdz Krievijas karam Ukrainā – Latvijas eksporta rādītāji sasnieguši rekordus. Šis laiks eksportējošiem uzņēmumiem lika pierādīt, cik ātri tie ir spējīgi pielāgoties jaunām situācijām, un rezultāti rāda, ka Latvijai eksportā pavērušās jaunas iespējas un mēs tās izmantojam. Tomēr ir svarīgi izvērtēt, cik ilgtspējīgas ir šīs iespējas un kas Latvijas uzņēmumiem jādara arī turpmāk, lai spētu saglabāt šos rādītājus un tas nebūtu tikai īstermiņa veiksmes stāsts.
Saeima skatīs opozīcijas lēmumprojektu par aizsardzības ministres demisiju

Saeimas ārkārtas sēdē šodien paredzēts skatīt opozīcijas partiju "Latvijas pirmajā vietā" (LPV) un "Stabilitātei" deputātu rosināto jautājumu atbrīvot no amata aizsardzības ministri Ināru Mūrnieci (NA), aģentūru LETA informēja Saeimas Preses dienestā.

L...

Bļugers turpina lielisko formu - pirmie vārti Golden Knights rindās (+VIDEO)

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers otrdien guva savus pirmos vārtus Vegasas "Golden Knights" komandas sastāvā, palīdzot izcīnīt uzvaru Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā.

Lasvegasas komanda izbraukumā ar rezultātu 5:3 (1:0, 2:1, 2:2) uzvarēja Filadelfij...

Premjers: Skolotāju streiks neko nemainīs – vairāk naudas algām neradīsies
Iespējamais pedagogu arodbiedrību streiks neko nemainīs, jo vairāk naudas skolotāju atalgojuma celšanai lielākā apmērā neradīsies. To intervijā Latvijas Televīzijas raidījumā "Rīta panorāma" paziņoja Ministru prezidents Krišjānis Kariņš ("Jaunā Vienotī...


Komentāri