lv
2nwayF3PfxFFshjp6FbzWO5yBkT8lsnG2Rp1iH1u
1396286

Kanādas Senāta priekšsēdētājs: Esam plecu pie pleca ar Latviju

Kanādas Senāta priekšsēdētājs: Esam plecu pie pleca ar Latviju
Krievijas iebrukuma Ukrainā laikā Kanāda grib apliecināt Latvijai un tās partneriem, ka Kanāda stāv plecu pie pleca ar Latviju. Tā Latvijas Televīzijas intervijā norādīja Kanādas parlamenta Senāta spīkers Džordžs Fērijs, kurš ieradies vairāku dienu vizītē Latvijā. Kanāda ir viena no lielākajām Latvijas drošības atbalstītājām, jo vada NATO daudznacionālo kaujas grupu Latvijā un arī ir paplašinājusi savu karavīru kontingentu šeit.
«Sunāns breiveibā» – izdots komikss par suņa piedzīvojumiem, pārceļoties uz dzīvi Latgales laukos
Vēsturniece, žurnāliste un latgaliešu kultūras ziņu portāla lakuga.lv redaktore Laura Melne izdevusi savu pirmo grāmatu, kas turklāt ir arī jaunums Latvijas literatūrā – pirmais komikss latgaliešu valodā. "Sunāns breiveibā" ir stāsts par kādu suni vārd...
LU rektora krimināllietu par nelikumīgiem pabalstiem iztiesās aprīļa beigās

Latvijas Universitātes (LU) rektora Indriķa Muižnieka krimināllietu par pabalstu nelikumīgu izmaksu no darba aizejošajiem augstskolas darbiniekiem Rīgas pilsētas tiesa Vidzemes priekšpilsētā plāno turpinās skatīt 25.aprīlī plkst.10.30, ziņoja tiesā.

Pre...

Par! aicina iedzīvotājus virzīt sievietes par Valsts prezidenta kandidātēm

Partija Kustība "Par!" ("Par!") vietnē "manaprezidente.lv" aicina Latvijas iedzīvotājus izvirzīt sievietes par Valsts prezidenta kandidātēm, informēja "Par!" valdes locekle Linda Curika.

"Par!" politiķe kā iespējamās kandidātes min izglītības un zinātne...



Komentāri