lv
VFnrDgSbB9OUYRedWXiD8z3tWCsrwtmGfs5VLTRg
1389312

Latvijas šāvēji Eiropas čempionāta komandu sacensībās zaudē bronzas finālā

Latvijas šāvēji Eiropas čempionāta komandu sacensībās zaudē bronzas finālā

Latvijas šāvēji Lauris Strautmanis, Gvido Cvetkovs un Emīls Vasermanis svētdien Tallinā piedzīvoja zaudējumu bronzas finālā Eiropas čempionāta komandu sacensībās šaušanā desmit metru distancē ar pneimatisko pistoli, meistarsacīkstes noslēdzot piektajā vietā.

Kvalifikācijas pirmajā kārtā Latvija ar 858 punktiem uzrādīja piekto rezultātu un iekļuva otrajā kārtā, kurā startēja astoņi labākie trio no 13. Strautmanis trīs sērijās sašāva 290 punktus, Cvetkovs - 286, bet Vasermanis - 282 punktus.

Otrajā kārtā, astoņām komandām cīnoties par sešām vietām uz medaļu mačiem, latvieši ar 571 punktu bija ceturtie un sacensībās noslēdza vienā no diviem bronzas fināliem. Strautmanis divās sērijās iekrāja 194 punktus, Cvetkovs - 185, bet Vasermanis - 192 punktus.

Bronzas duelī šaušanā uz precizitāti, kur uzvarētājiem jāsasniedz 16 punkti, par katru uzvarēto dueli iegūstot divus punktus, Latvija ar 13-17 piekāpās Ukrainai.

Pērn šādā pašā sastāvā latvieši kļuva par Eiropas vicečempioniem.

Eiropas čempionāts Tallinā noslēgsies svētdien.

Pauls Jonass sezonas pirmajā posmā izcīna piekto vietu

Latvijas motosportists Pauls Jonass svētdien izcīnīja piekto vietu pasaules motokrosa čempionāta pirmā posma - Patagonijas "Grand Prix" - sacensībās prestižākajā MXGP klasē.

"Standing Construct Honda" komandu pārstāvošais Latvijas motobraucējs pirmajā b...

"Mogo"/LSPA hokejisti pusfināla pirmajā mačā uzvar "Prizmu"

"Mogo"/LSPA komanda svētdien izcīnīja uzvaru "Optibet" Hokeja līgas (OHL) pusfināla pirmajā spēlē.

"Mogo"/LSPA mājās ar 3:2 (2:0, 0:2, 0:0, 0:0, 1:0) pēcspēles metienu sērijā pārspēja Rīgas "Prizmu", sērijā līdz trīs uzvarām panākot 1-0.

Toma Opelta un ...

Lindberga atpurējusi darbu SOK konsultatīvajā komisijā

Gunilla Lindberga, kura aktīvi iesaistās Zviedrijas Olimpiskās komitejas (ZOK) sāktajā priekšizpētē kandidēšanai uz 2030.gada ziemas olimpisko spēļu rīkošanu, uz nenoteiktu laiku apturējusi darbu Starptautiskās Olimpiskās komitejas (SOK) turpmāko ziema...



Komentāri