lv
8JMupUDIZPO7GTdHJb2TFG4Y4ZTtXj1hz8Y4gOkn
1388408

Luksemburgas lielhercogs iecelts par Atzinības krusta lielkrusta komandieri

Luksemburgas lielhercogs iecelts par Atzinības krusta lielkrusta komandieri

Luksemburgas lielhercogs Anrī iecelts par Atzinības krusta lielkrusta komandieri, liecina Ordeņa kapitula paziņojums oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

Savukārt Luksemburgas Lielhercogistes ārlietu un Eiropas lietu ministrs Žans Aselborns un Luksemburgas Lielhercogistes ekonomikas ministrs Francs Fajo apbalvots ar Triju Zvaigžņu ordeni un iecelts par Triju Zvaigžņu ordeņa lielvirsnieku.

Luksemburgas Lielhercogistes Ārlietu un Eiropas lietu ministrijas protokola vadītājs, vēstnieks

Olivjē Baldaufu apbalvots ar Triju Zvaigžņu ordeni un iecelts par Triju Zvaigžņu ordeņa komandieri.

Luksemburgas lielhercoga galma maršals Pols Dīru, Luksemburgas Lielhercogistes Ekonomikas ministrijas Ārējās tirdzniecības un investīciju veicināšanas departamenta ģenerāldirektors Patriks Nikelss apbalvots ar Atzinības krustu un iecelts par Atzinības krusta lielvirsnieku.

Luksemburgas Lielhercogistes Ārlietu un Eiropas lietu ministrijas ģenerālsekretārs Žans Olenžē, Luksemburgas Lielhercogistes Ārlietu un Eiropas lietu ministrijas Eiropas lietu un starptautisko ekonomisko attiecību departamenta direktors Žans Luijs apbalvots ar Atzinības krustu un iecelts par Atzinības krusta lielvirsnieku.

Par Atzinības krusta komandieri iecelts Luksemburgas lielhercoga padomnieks Marks Baltess un Luksemburgas vēstnieks Latvijā Pols Šmits. Savukārt par Atzinības krusta virsnieku iecelts Luksemburgas Lielhercogistes Ārlietu un Eiropas lietu ministrijas protokola eksperte Ketija Vageneri.

Šilovs atvaira 33 metienus un tiek atzīts par labāko spēlētāju, bet zaudē AHL

Latvijas vārtsargs Artūrs Šilovs svētdien Amerikas Hokeja līgas (AHL) mačā atvairīja 33 pretinieku metienus un tika atzīts par mača labāko spēlētāju, viņa pārstāvētajai Ebotsfordas "Canucks" piedzīvojot neveiksmi pēcspēles metienu sērijā.

L"Canucks" sav...

Tiesībsargs: Rotko mākslas centrā nebija pamata aizliegt provokatīvus darbus

Tiesībsargs neredz pamatu aizliegt publiski izrādīt neviennozīmīgi vērtētos mākslas darbus Daugavpils Marka Rotko mākslas centrā, informēja Tiesībsarga biroja komunikācijas un starptautiskās sadarbības nodaļas vadītājas vietnieks Edgars Lākutis.

Tiesībs...

Sestdien pasniegtas Latvijas Metālmūzikas gada balvas

11.martā, pēc trīs gadu pārtraukuma, tika pasniegtas Latvijas Metālmūzikas gada balvas. Tika noskaidroti 2020., 2021. un 2022.gada labākie ieraksti, kā arī aizvadītā gada debitanti, informē pasākuma pārstāvis Valdis Bērzvads.

Ņemot vērā trīs gados sakrā...



Komentāri