lv
frdL6aoIVzQI7OPWQIIknN2zKG9RZbNEixBdhoeT
1388178

Vakar ceļu satiksmes negadījumos 12 cietušie - viens gājējs nomiris

Vakar ceļu satiksmes negadījumos 12 cietušie  - viens gājējs nomiris

Svētdien avārijā Vidzemē dzīvību zaudējis viens gājējs, informēja Valsts policijā.

Aizvadītajā diennaktī Latvijā reģistrēti 83 ceļu satiksmes negadījumi, sešos no kuriem bijuši arī cietušie.

Dažādas traumas ceļu satiksmes negadījumu rezultātā vakar kopumā guvuši 12 cilvēki, tostarp divi gājēji un viens velosipēdists.

Tikmēr viens gājējs Vidzemē kāda ceļu satiksmes negadījumā rezultātā miris.

Savukārt par dažādiem ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem vakar noformēti 516 administratīvā pārkāpuma protokoli, katrs trešais no kuriem bija saistīts ar pārāk ātru braukšanu.

Uz Latvijas ceļiem vakar pieķerti 11 dzērājšoferi un viens autovadītājs narkotisko vielu iespaidā. Četri transporlīdzekļu vadītāji tikuši pie administratīvā sod, tomēr pret septiņiem dzērājšoferiem, kuri pie stūres sēdušies vismaz 1,5 promiļu reibumā, un pret transportlīdzekļu vadītāju narkotiku reibumā ierosināts kriminālprocess. No saviem spēkratiem būs jāatvadās trim to īpašniekiem, kas pieķerti, braucot stiprā reibumā, bet no pieciem tiks piedzīta transportlīdzekļa vērtība.

Bļugers ar Golden Knights turpina uzvarēt un gozēties līderpozīcijā

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers kopā ar Vegasas "Golden Knights" svētdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē izcīnīja trešo uzvaru pēc kārtas.

"Golden Knights" izbraukumā ar rezultātu 5:3 (1:1, 2:1, 2:1) guva panākumu pār Sentluisas "Blues".

Viesu k...

Kristaps Klauss: Vai šeit nav ētiskas problēmas – turpināt tirdzniecību ar agresorvalsti?
Gada sākumā mūsu ārlietu ministrs tviterī publicēja ziņu, ka privātais sektors naudā ir saziedojis nepilnus 20 miljonus eiro. Esmu pārliecināts, ka summas ir ievērojami lielākas, jo, saskaitot vien konkrētu, man zināmu meža nozares uzņēmumu naudas zied...
Cert.lv: Krāpnieki nav īpaši pacentušies pārtulkot VID kampaņu

Latvijas noturība kiberdrošības jautājumos vērtējama diezgan labi, intervijā Latvijas Televīzijas raidījumā "Rīta panorāma" teica informācijas tehnoloģiju (IT) drošības incidentu novēršanas institūcijas "Cert.lv" vadītājas vietnieks Varis Teivāns.

"Kopu...



Komentāri