lv
mzpOD7VOZvab8nMbAyDv83t4mo6zKfBso9hMmQ70
1387729

Vizītē Latvijā ieradīsies Luksemburgas lielhercogs

Vizītē Latvijā ieradīsies Luksemburgas lielhercogs

Šodien un otrdien, 14.martā, oficiālā vizītē Latvijā uzturēsies Luksemburgas lielhercogs, aģentūru LETA informēja Valsts prezidenta kancelejā.

Paredzēts, ka šodien plkst.10.45 Rīgas pilī notiks Latvijas un Luksemburgas delegāciju sarunas, kam plkst.11.15 sekos Latvijas Valsts prezidenta Egila Levita un Luksemburgas lielhercoga kopīgs paziņojums masu medijiem.

Pēcāk Luksemburgas lielhercogs piedalīsies svinīgā ziedu nolikšanas ceremonijā pie Brīvības pieminekļa. Savukārt plkst.15.50 Levits un Luksemburgas lielhercogs apmeklēs Latvijas Okupācijas muzeju. Tāpat Luksemburgas lielhercogs dāvinās grāmatu Tautas grāmatu plauktam.

Savukārt otrdien, 14.martā, Levits un Luksemburgas lielhercogs ar uzrunām atklās Latvijas-Luksemburgas biznesa forumu.

LETA jau rakstīja, ka Luksemburgas lielhercogs Anrī valda no 2000.gada, kad no troņa atteicās viņa tēvs lielhercogs Žans.

Rožkova/Lasmans kļūst par pasaules čempioniem ratiņkērlingā jauktajiem pāriem

Latvijas duets Poļina Rožkova/Agris Lasmans svētdien Kanādā triumfēja pasaules čempionāta ratiņkērlingā pāriem un izcīnīja Latvijai pirmo medaļu kērlingā.

Finālā Latvijas duets ar 11:8 pārspēja ASV ratiņkērlingistus Pemu Vilsoni/Deividu Samsu.

Pirms tam...

Šonedēļ gaidāms straujš ūdens līmeņa kāpums upēs

Lietus un kūstošs sniegs tuvākajās diennaktīs izraisīs strauju ūdens līmeņa kāpumu upēs, liecina prognozes.

Atbilstoši Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra datiem krasākais ūdens līmeņa kāpums gaidāms mazākās upēs otrdien un trešdien. Ūde...

Augstākais reģistrētā bezdarba līmenis saglabājās Latgales reģionā

Latvijā reģistrētā bezdarba līmenis februāra beigās, tāpat kā janvāra beigās, bija 6,3% no ekonomiski aktīvo iedzīvotāju skaita, liecina Nodarbinātības valsts aģentūras (NVA) publiskotā informācija.

2023.gada februāra beigās NVA bija reģistrēti kopumā 5...



Komentāri