lv
EQ8yLfSyPSjWc1YFnnZuVCO8QNWAyF6a9uwiokpn
1386415

Liftu uz daudziem nesasniedzamo Āgenskalna tirgus otro stāvu sola šovasar

Liftu uz daudziem nesasniedzamo Āgenskalna tirgus otro stāvu sola šovasar
Pērnā gada maijā tika atvērts atjaunotais Āgenskalna tirgus. Renovācija izpelnījusies atzinību un saņēmusi arī "Latvijas Arhitektūras gada balvas 2022" žūrijas īpašo atzinību, taču ēka arī piedzīvojusi kritiku saistībā ar vides pieejamības aspektiem, ņemot vērā, ka tajā līdz šim tā arī nav izveidots lifts, kas ļautu ēkas otrajā stāvā nokļūt personām ar kustību traucējumiem un vecākiem ar bērnu ratiem.
Par nepietiekamu plastmasas atkritumu pārstrādi Latvija ES maksā miljonus

Par nepietiekamu plastmasas atkritumu pārstrādi Latvija Eiropas Savienībai (ES) jau divus gadus maksā 15 miljonus eiro, svētdien vēsta TV3 raidījums "Nekā personīga".

Jau divus gadus Latvija no valsts budžet maksā Eiropas Savienībai ievērojamas summas p...

Pēc atkāpšanās apsūdzības dēļ LDz valdes loceklis Šmuksts turpina strādāt

Pēc atkāpšanās no VAS "Latvijas dzelzceļš" (LDz) valdes locekļa amata Ēriks Šmuksts iecelts par LDz tehniskās vadības direktora pienākumu izpildītāju, svētdien ziņo Latvijas Televīzijas raidījums "De facto".

Šmuksts no valdes locekļa amata atkāpās saist...

Valsts joprojām nespēj pārņemt Lemberga krimināllietā arestēto mantu, ziņo raidījums
Pirms divarpus gadiem Rīgas apgabaltiesa, bažījoties par politiķa Aivara Lemberga krimināllietā arestētās mantas stāvokli, nolēma atcelt šveicieti Rūdolfu Meroni no turpmākas šīs mantas glabāšanas. Arestētie īpašumi bija jāpārņem valstij, taču līdz šim...


Komentāri