lv
1tAQyy1CK0Tk6aYiRK41miUtJRrr3UoMP9XAlAjj
1380975

'Kariņš ir izmisis' – LĀB prezidente komentē strīdu starp premjeru un veselības ministri

'Kariņš ir izmisis' – LĀB prezidente komentē strīdu starp premjeru un veselības ministri
Premjera Krišjāņa Kariņa (JV) skarbais aizrādījums veselības ministrei Līgai Meņģelsonei (AS), ka veselības nozare papildu naudu saņems tikai apmaiņā pret reformām, skaidrojams ar paša premjera izmisumu – tā raidījumā "Kāpēc" izteicās Latvijas Ārstu biedrības (LĀB) prezidente Līga Meņģelsone. "Šis teksts par reformām ir mūžīgais – kā neiedod naudu, tā kliedz par reformām. Es gribu vēlreiz atgādināt valdībai un ministru prezidentam, ka jebkura reforma – pats reformēšanas process – prasa naudu," uzsvēra Aizsilniece.
Jurjāne un Pulvere kopā samet 39 punktus, bet Galatasaray zaudē (+VIDEO)

Latvijas basketboliste Aija Jurjāne sestdien Ankarā guva 26 punktus, Ieva Pulvere pievienoja 13 punktus, taču Stambulas "Galatasaray" cieta neveiksmi Turcijas čempionāta spēlē.

Pulveres un Jurjānes pārstāvētā "Galatasaray" izbraukumā ar 77:86 (17:18, 26...

Šodien Rīgā šī gada biezākā sniega sega

Sestdien galvaspilsētas centrā sniega segas biezums pieaudzis līdz 19 centimetriem, un iepriekšējo reizi tik dziļš sniegs Rīgā bija pērnā gada decembra vidū, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra dati.

Pirms tam biezāka sniega sega...

Rīgā uz Ukrainu pavadīts humānais konvojs ar trim piepildītiem mikroautobusiem

Sestdien Rīgā, laukumā pie Kongresu nama, notika humanitārā konvoja pavadīšana uz Ukrainu, turp sūtot trīs lielus mikroautobusus, kas piekrauti ar dažādām precēm, informēja Latvijas ukraiņu konfederācija "Viče".

Kravu nokomplektēja un to līdz Ukrainas a...



Komentāri