lv
D5cozGsIV1R637ACpJgWBKPoMKORCVQsVM6ov1rj
1374581

Mazirbes lielais pārsteigums – Pēterezera dabas taka

Mazirbes lielais pārsteigums – Pēterezera dabas taka
Kad vairums Latvijas dabas taku un pastaigu vietu (suņu saimnieki un pastaigu cienītāji sapratīs!) izstaigātas krustu šķērsu, šķiet, ka nu nekas, nekas vairs nespēs pārsteigt. Mums izveidots pat saraksts ar iecienītākajām dabas takām, kurās katrā gadalaikā ir vēlme atgriezties, un teikšu atklāti, arī ar tām takām, kas likušas vilties. Šoreiz brīvdienu ceļi veda uz Mazirbes pusi – te būts daudz, bet Pēterezera dabas taka līdz šim nebija izstaigāta. Un tur arī piedzīvots lielais pārsteigums! Mēs taku novērtējām ar desmitnieku un apsolījām atgriezties, kad nokusīs sniegs.
Vairākos maršruta Rīga-Bauska reisos turpmāk nebūs pietura Saulaine

Vairākos reģionālo autobusu maršruta Rīga-Bauska reisu kustību sarakstos vairs nebūs iekļauta pietura Saulaine, informēja Autotransporta direkcijas pārstāvji.

No otrdienas, 14.marta, vairāku reģionālās nozīmes autobusu maršruta Rīga-Bauska reisos, kas k...

Šāvējam Strautmanim 11.vieta Eiropas čempionātā

Latvijas šāvējs Lauris Strautmanis piektdien Tallinā izcīnīja 11.vietu Eiropas čempionātā šaušanā desmit metru distancē ar pneimatisko pistoli.

Kvalifikācijā Strautmanis sešās kārtās sašāva 578 punktus, no pirmā astoņnieka, kas iekļuva finālā, atpalieko...

Jaunās partijas «Kopā Latvijai» dibināšana plānota 2.aprīlī

Jaunās partijas "Kopā Latvijai" dibināšanas kongress plānots 2.aprīlī Rēzeknē, informēja iniciatīvas grupas pārstāvis, bijušais Saeimas "Saskaņas" frakcijas deputāts Andrejs Klementjevs.

Pašlaik notiek biedru apzināšana, vācot iestāšanās anketas, un ir ...



Komentāri